Spor
  • 15.1.2024 14:33

Galatasaray'da gözler Zaha'da olacak!

Trendyol Süper Lig'de bugün evinde Kayserispor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da önemli isimler forma giyemiyor. Başta Kerem Aktürkoğlu kırmızı kart cezası sebebiyle ve Icardi ise sakatlık nedeniyle bugünkü maç yok. Cimbom'dan gözler bugün özellikle de Zaha'da olacak.
Sivasspor maçında 2 puan kaybedip F.Bahçe'nin puan farkıyla gerisine düşen G.Saray, 20. haftanın kapanış müsabakasında Kayserispor'u RAMS Park'ta ağırlıyor. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Aslan'da bu maç için eksikler de dikkat çekiyor.

GALATASARAY'DA ÖNEMLİ İSİMLER YOK

Afrika Kupası'ndaki Ziyech ve Bakambu, tedavileri devam eden Oliveira ve İcardi'nin yanı sıra cezalı Kerem Aktürkoğlu, Kayserispor'a karşı yok. Davinson dün takımla çalışsa da henüz tam hazır değil ve Boey'in de yetişmesi beklenmiyor.

GÖZLER ZAHA'DA OLACAK

Eksikler nedeniyle zorlu bir dönem geçiren Galatasaray'da ilk kez bir lig maçında hem Mauro İcardi hem de Kerem Aktürkoğlu, sahadaki yerini alamayacak. Arjantinli oyuncu dinlenme sürecine girerken, Kerem de cezalı duruma düştü. İcardi ve Kerem'in yokluğunda Kayserispor maçında gözler Wilfried Zaha'da olacak.


 

Güncellenme Tarihi : 15.1.2024 14:34

İLGİLİ HABERLER