Spor
  • 26.6.2009 03:39

G.SARAY'DAN SÜRPRİZ ATAK...

Galatasaray'dan sürpriz atak... Yabancı transferinde girişimlerini sürdüren Sarı- Kırmızılı yönetim listesine Dortmund'da oynayan Nuri Şahin'i de aldı. Teknik Direktör Rijkaard'ın da onayını alan Galatasaraylı yöneticiler genç golcü için Alman kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Başkan Adnan Polat'ın da Nuri Şahin'i takıma kazandırmayı çok istediği ve bu oyuncunun menajeriyle bizzat görüşeceği öğrenildi. Cimbom'un Nuri hamlesi camiada bir anda heyecanla karşılandı.

TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR
Nuri Şahin ise Galatasaray'dan henüz resmi bir teklif gelmediğini belirterek, "Avrupa'da başarılara imza atmış olan Galatasaray'dan bir teklif gelirse elbette gurur duyarım. Ancak şu anda kariyerimi Dortmund'da sürdürmek istiyorum. Bu nedenle Türkiye'yi düşünmüyorum" diye konuştu. Bu arada Alman basını, Nuri Şahin'e Galatasaray dışında Fenerbahçe'nin de talip olduğunu öne sürerek iki büyük kulüpten birinin Nuri'yi transfer etmesinin sürpriz olmayacağına değindi.

RIJKAARD RÜZGARI
G.Saray'ın dünkü idmanında Rijkaard rüzgarı esti. Hollandalı hoca antrenmanda sıcaktan bunalan oyuncularını uyararak, "Daha canlı olun" diye bağırdı. Omuz omuza topsuz çalışmalar yaptıran Rijkaard kondisyon ağırlıklı bir program uyguladı. Kondisyoner Pujol çeşitli organizasyonlar gerçekleştirerek futbolculara yükleme yaptırdı.

BABAM HASTA G.SARAYLIYDI
G.Saray'ın yeni transferi Mustafa Sarp, babasının koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi. Sarı-Kırmızılı oyuncu, "Babamla Ali Sami Yen'deki maçlara çok gittik. Galatasaray'ın 14 yıl sonra şampiyon olduğu Eskişehirspor maçını tribünlerde babamla birlikte seyrettim. Ancak çok küçük olduğum için o maçı tam anlamıyla hatırlamıyorum. 5 sezon önce Ankaraspor'da oynarken G.Saray maçına çıktım. O maçta ben Ankaraspor formasıyla oynarken babam tribünde G.Saray formasıyla maçı izliyordu" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:39

İLGİLİ HABERLER