Spor
  • 26.6.2009 03:40

KANARYA HALİL'DEN VAZGEÇMİYOR...

Halil Altıntop'a bu teklifi yapan F.Bahçe'nin diğer taraftan da Schalke ile temasta olduğu, gurbetçi futbolcu "Evet" dediği an bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi. Bu arada yeni sezonu açan Schalke'nin resmi internet sitesinde Halil Altıntop ile ilgili olarak tek bir kelimenin bile geçmemesi kafalarda soru işareti bıraktı. Schalke sezonu açmasına rağmen Halil'in hala Türkiye'de olması da transfer ihtimalini güçlendiriyor.

SCHALKE SEZONU AÇTI AMA...
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kadroda en çok görmek istediği futbolculardan birisi olan Halil Altontop için Sarı-Lacivertli kulüp kesenin ağzını iyice açtı. G.Saray'ın da peşinde olduğu gurbetçi futbolcuya F.Bahçe, yıllık 2,7 milyon Euro teklif etti. Tatilini İstanbul'da geçiren ve Schalke'den yılda 1,5 milyon Euro kazanan Halil Altıntop'un bu teklif karşısında ne yapacağı merak konusu.

MADRID KAPIDA
Sözleşmesi biten Volkan Demirel'in durumu belirsizliğini koruyor. Yönetimin bu futbolcuya vereceği randevu bir türlü gerçekleşmeyince A.Madrid yeniden devreye girdi. Bodrum'da tatil yapan tecrübeli kaleci kararını birkaç gün içinde vermek zorunda.

ALİ&ÖNDER'E MÜJDEYİ KOCH VERDİ
F.Bahçe Teknik Direktörü Daum'un yardımcısı Roland Koch, Ali Bilgin ve Önder Turacı'yı arayarak, "Daum sizlere güveniyor. Kadroda yer alacaksınız. Çalışmalarınıza devam edin" dediği öğrenildi. Tatilde olan bu iki futbolcudan Ali Bilgin Almanya'da, Önder Turacı da Belçika'da kendilerine verilen program dahilinde çalışıyorlar.

HEYECANIM BÜYÜK
Tatiline Ege sahillerinde devam eden Mehmet Topuz, "Fener taraftarının önüne çıkacağım günü bekliyorum. Heyecanım büyük. Artık kafamda hiçbir sorun yok. Hepsi geride kaldı" diye konuştu.

TEKKE'DEN YEŞİL IŞIK
Bir açıklama yapan Fatih Tekke, "İlk tercihim Trabzon ama beni isteyen F.Bahçe" ifadesini kullanarak Sarı-Lacivertli kulübe yeşil ışık yaktı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:39

İLGİLİ HABERLER