Spor
  • 26.6.2009 03:41

SIRADA UTAKA VAR...

Transferdeki sessizliğini Nihat Kahveci ve İsmail Köybaşı'nı alarak bozan Beşiktaş'ın Portsmouth'ta forma giyen Nijeryalı futbolcu John Utaka'yı transfer etmek istediği öne sürüldü. İngiltere'nin "www.mirror.co.uk" adlı internet sitesi Beşiktaş'ın 27 yaşındaki futbolcu için 1 milyon poundu gözden çıkardığı ve pazarlıkların sıkı bir şekilde sürdüğünü yazdı.

G.SARAY DA İSTİYOR
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için güçlü bir kadro kurma hazırlığı içinde olduğuna değinen site bu transferin bitme aşamasında olduğunu öne sürdü. Bu arada İngiltere'nin transfer haberlerini veren 'tribalfootball. com' ise Utaka'yı Beşiktaş dışında Galatasaray'ın da çok istediğini iddia etti.

BEŞİKTAŞ'IN İSMAİL'İ ALMASI YILIN TRANSFERİ
G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ın İsmail Köybaşı'nı almasını yılın transferi olarak değerlendirdi. Kızıl, "Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldık. Anadolu kulübü olarak kendi yağımızla kavrulduğumuz için bu para bizim için önemli. İsmail geleceği olan bir futbolcu ve iyi bir takıma gitti. Onun önünü tıkamak istemedik" dedi. Kızıl bu transferde Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören'in de rol oynadığını söyledi.

DENİZLİ İMZALIYOR
Ve Mustafa Denizli bugün nikah tazeliyor. Beşiktaş'a geçen sezon biri lig, biri kupada olmak üzere çifte kupa kazandıran tecrübeli teknik adam Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törenle yeni sözleşmeye imza atacak. Beşiktaş Teknik Direktörü'nün kaç yıllık sözleşme imzalayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Rıdvan Şimşek için 1.250 bin TL
Beşiktaş'ın Karşıyaka'dan transfer edeceği Rıdvan Şimşek konusunda ayrıntılar da belli oldu. Karşıyaka Futbol Şubesi Başkanı Osman Dal, Rıdvan için bonservis bedeli olarak Beşiktaş'tan 1 milyon 250 bin TL alacaklarını açıkladı.

EDİZ İÇİN SON ATAK
Beşiktaş'ın Ediz ısrarı bitmiyor. Siyah-Beyazlı yönetim Galatasaray'a giden Gökhan Zan'ın boşluğunu doldurmak için Ankarasporlu Ediz'i renklerine bağlama uğraşı veriyor. Başkent ekibinin yöneticileriyle 2 kez görüşen ancak somut bir adım atamayan Beşiktaş Ankaraspor'a son bir teklif daha yapacak. Siyah-Beyazlı yönetimin 1.5 milyon Euro'yla birlikte Ankaraspor'a bir oyuncu önereceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:39

İLGİLİ HABERLER