Yaşam
  • 4.5.2010 08:29

HALİS AĞA NAZLICAN'DAN ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ Kİ YAZILAMAZ!..

Halis Toprak'ın kendisinden 54 yaş küçük 18 yaşındaki Nazlıcan Toprak'la evliliği çatırdıyor. Bir süredir kamuoyuna yansıyan ve geçtiğimiz Nisan ayında Nazlıcan Toprak'ın intihar girişimiyle gün yüzüne çıkan geçimsizlik dün de adliyeye taşındı.

Sarıyer Adliyesi'ne avukatı Fatih Volkan'la birlikten gelen Nazlıcan Toprak, eşi Halis Toprak aleyhinde suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda; Nazlıcan Tağızade'nin Sarıkamış'taki Halis Toprak'a ait otelde çalışırken evliliğe 'evet' demesi halinde 'hayatının kurtulacağı' vaadinde bulunulduğu belirtildi.

Nazlıcan Toprak'ın evlendikten sonra kız kardeşiyle birlikte Aslanlı Köşk'e yerleştiğini anlatan avukat Fatih Volkan dilekçesinde şunları belirtti;

"Müvekkilem burada yaşamaya başlamıştır. Ancak bir süre sonra Halis Toprak, dilekçemizde yazmak istemediğimiz taleplerine müvekkilimce olumlu cevap verilmemesi karşısında kötü davranmaya başlamıştır. Halis Toprak, TMSF'nin mallarına el koymasını bile müvekkilemden bilerek kendisine uğursuzluk getirdiği gibi hakaretlerde bulunmuştur. Müvekkilem, yükümlülüklerini büyük bir özveriyle yerine getirmiştir. Hatta ayaklarını yıkamış, ayakkabısını giydirmiş, banyosunu, masajını, traşını dahi yapmıştır."

Genç kadının, balayında alınan Ernest marka saat ile pırlanta yüzüğünü takmaması dikkat çekti. Halis Toprak'ın avukatının da 50 bin TL'lik karşı dava açtığı öğrenildi.

(takvim)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:08

İLGİLİ HABERLER