Spor
  • 3.11.2014 01:17

İsmail Kartal, 'Daha farklı kazanabilirdik'

“DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK”
Kartal, açıklamasının devamında, "Hep beraber bu hafta içerisinde maça iyi hazırlandık. Net pozisyonlar bulduk. Bunların haricinde 2-0 galip geldik. Daha farklı kazanabilirdik. Beşiktaş’a duran toplar haricinde pozisyon vermedik. Oyuncularım verdiğim taktiği harfiyen yeri getirdi. Çok güçlü bir rakibi yendik. Biz onlara karşı nasıl oynamalıyız, iyi çalıştık. Bu galibiyeti başkanımızın doğum günü olması sebebiyle ona armağan ediyoruz. Sadece 3 puan aldık. İlk yarının son derbisinde de Beşiktaş’ı evinde yendiğimiz için mutluyuz” açıklamasını yaptı.
Alper’in sakatlığının darbeye bağlı olduğunu ifade eden Kartal, “Emre’nin aynı yerden uzun zamandan beri yaşadığı bir sakatlık var. Sakatlık konusunda çok fazla da bir sıkıntımız yok” yorumunda bulundu.

“SOW VE EMENİKE’NİN GOL ATMALARINA ÇOK SEVİNDİM”
Emenike’nin performansının sorulması üzerine sarı-lacivertli teknik adam, “Futbolcunun ruhunu, kalbini bilirim. Emenike’ye her zaman güvenmişimdir. Ama ben bütün oyuncularıma aynı mesafedeyim. Her zaman oynayabileceklerini ve yedekte de kalabileceklerini söylüyorum. Sow ve Emenike’nin gol atmalarına çok sevindim. Bu sebeple üzerlerindeki baskıyı da attılar. Bundan sonra daha iyi olacaklarını düşünüyorum” dedi.

“HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTTİ”
Fenerbahçe kariyerindeki ikinci derbisini kazandığını hatırlatan Kartal, “Galatasaray maçını da kazanabilirdik. O günde 1 oyuncumuz atıldı. 10 kişiyle de 1 gol atmayı başardık Galatasaray’a karşı. Ayrıca Trabzonspor maçında da üstün oynayan bizdik. Biz o maçta yeterli pozisyona girememiştik. Bu maçta da her şey istediğimiz gibi gitti. Beşiktaş’a pozisyon vermedik. Duran topların haricinde. Bizim net pozisyonlarımız vardı. Bunları benim oyuncularım sağladı. Bu 3 puanla birlikte oyuncularımın özgüveninin yerine geldiğini düşünüyorum” diye konuştu.
İsmail Kartal, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi sarı-kırmızılı kulübün başkanının açıklama yaptığını hatırlatarak, Aziz Yıldırım’ın hiç açıklama yapmadığı söyledi. Kartal, “Fikret Orman da Beşiktaş ile oynayacağımız maç öncesi açıklama yapmıştı” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:35

İLGİLİ HABERLER