Gündem
  • 2.12.2012 21:04

Kamalak: Ey müslümanlar ne olur ayağa kalkın

     Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Kadıköy Meydanı'nda ''Yeni Bir Dünyaya Çağrı'' mitingi düzenledi.
     Filistin ve Türk ve parti bayrağıyla alanı dolduran Saadet Partililer, ''Mücahit Erbakan'', ''Yaşasın Müslüman kardeş Filistin'', Yaşasın Müslüman kardeş Bangladeş'' ve ''İşte ordu, işte lider'' şeklinde sloganlar attı.
     Kamalak, Gazze ve Filistin'e selam göndererek başladığı konuşmasında, ''Filistinli kardeşlerim, zor da olsa 'millet' dediniz. Zor da olsa 'bayrak' dediniz. Geç de ve imkansız gibi de görünse 'devlet' dediniz. Bu uğurda çok bedel ödediniz''dedi.
     Orta Doğu'da yeni oyunların tezgahlandığını belirten Kamalak, konuşmasına şöyle devam etti:
     ''Büyük Orta Doğu Projesi olarak bilinen bir proje vardır. Bu projeyle 22 İslam ülkesinin haritası değiştirilecektir. Bir kısım İslam ülkelerinin haritalarının değiştirildi. Sudan ikiye bölündü. Irak parçalandı. Libya'da Kaddafi linç edildi. Bunlar biliniyor.''
     Partililere, ''Aziz milletim, aziz Türk milleti, ey İslam alemi'' diye seslenen Kamalak, ''Ne olur ayağa kalkın. Birleşiniz. Mazlumlar ayağa kalkmadıkça, zalimler diz çökmez'' diye konuştu.
     Siyonistlerin, emperyalistlerin Türkiye'yi savaşa sokma peşinde olduğunu iddia eden Kamalak, ''Bu oyunu bozmamız lazım. Bu oyunu bozacak olan sizlersiniz. Bu oyunu bozacak olan Milli Görüşcüler'dir''şeklinde konuştu.
     Dünyanın yüzde 90'ının mutlu bir azınlık için çalışmakta olduğunu söyleyen ''Bunun böyle gitmemesi için, zulümü önleyebilmek için, Hak'kı savunanların idam edilmemesi için, cana kıyılmaması için yeni bir dünya kurmamız lazım'' ifadelerini kullandı.
     Geçen hafta Gazze saldırısında 177 Filistinli'nin şehit olduğunu hatırlayan Kamalak, ''Küresel emperyalizm şehitleri ayıplıyor. Çünkü tezgahı birlikte kuruyorlar. İnsan hakları örgütleri seyirci...Fok için meydanlara dökülen medeni Avrupa seyirci'' dedi.
    
     -''Ezilenler hep Müslümanlar''-

    
     İslam Birliği'nin kurulması gerekliliğini anlatan SP Genel Başkanı, şöyle devam etti:
     ''60 İslam ülkesinin bir araya gelip barış zinciri oluşturması gerekiyor. Müslümanlar kardeştir. Geliniz, bir olalım, güçlerimizi birleştirelim, birbirimize destek için harekete geçelim. Unutmayın, dünyanın en genç, en dinamik nüfusu, en zengin maden yatakları, petrol rezervinin yüzde 70'i İslam coğrafyasındadır. Ama dünyanın her tarafında ezilen Müslümanlar'dır. Sömürülenler Müslümanlar'dır. Bu oyunu bozmamız lazım.'' 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:46

İLGİLİ HABERLER