Spor
  • 26.6.2009 00:00

KAMP PROGRAMLARI BELLİ OLDU...

Turkcell Süper Lig'de yer alan takımların kamp organizasyonlarını yapan Regna Sports Travel'in Operasyon Müdürü Emre Almak, Sivasspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yaz aylarında yapacağı kamp programları ile oynayacakları maçların belirlendiğini söyledi.

Almak, Sivasspor, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Hollanda'da, Bursaspor'un ise Avusturya'da kamp yapacağına işaret ederek, ''Sivasspor'un Hollanda daki maç programı belli oldu. Sivasspor, Şampiyonlar Ligi eleme maçları öncesi Regna Sports Travel'in organize ettiği maç programında Avrupa'nın önde gelen dev rakipleriyle karşılaşacak'' dedi.

Sivassporun maç programı şöyle: 8 Temmuzda Heerenveen (Hollanda), 12 Temmuz Guadalajara (Meksika), 15 Temmuz Olimpiyakos (Yunanistan), 18 Temmuz PSV Eindhoven (Hollanda).

Bursaspor ise Avusturya kampındaki hazırlık maçlarında Almanya ve İngiltere'nin köklü kulüplerinden Herta Berlin ve West Ham United takımları ile maç yapacak. Bursaspor, 17 Temmuzda Herta Berlin (Almanya), 22 Temmuzda da West Ham United (İngiltere) ile karşılaşacak.

Gaziantep ise, 15 Temmuzda FC Denba (Hollanda), 18 Temmuzda De Graafschap (Hollanda), 21 Temmuzda Lokomotiv Sofia (Bulgaristan), 26 Temmuzda Heracles (Hollanda) ile özel maç yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor da, 13 Temmuzda Litex Lovech (Bulgaristan), 16 Temmuzda Vaslui (Romanya), 18 Temmuzda Omniworld (Hollanda), 21 Temmuzda Rapid Bucuresti (Romanya) ve 25 Temmuzda Macabi Tel Aviv (İsrail) ile yapacağı hazırlık maçında futbolcuların performanslarını test edecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:40

İLGİLİ HABERLER