Spor
  • 11.2.2009 05:13

KARTAL'DA TRABZON ALARMI!..

Beşiktaş, pazar günkü Trabzonspor maçı için bir dizi tedbir aldı... İşte Denizli kanunları: Medyaya röportaj verilmeyecek... Trabzon maçları tek tek izlenecek... Futbolcuların morali yüksek tutulacak.

Süper Lig'de son hafta Konya deplasmanında 2 puan yitiren Beşiktaş, pazar günü oynayacakları Trabzonspor maçında bir kazaya uğramamak için işi sıkı tutuyor... Derbi maçı öncesi teknik direktör Mustafa Denizli'nin talimatları doğrultusunda bir dizi tedbirler alındı. Denizli, ilk önce medyadan olumsuz etkilenilmemisi için futboculara röportaj yasağı koydu. Arıca Denizli Trabzonspor'un bütün maçlarının kasetlerini de istedi.

Ümraniye'de seferberlik


Beşiktaş'ın büyük eksiklik yaşadığı orta saha ve hücum organizasyonlarına yoğunlaşılacak ve futbolculara özel program uygulanacak. Sakatlıkları devam eden oyuncuların Trabzon maçına kadar yetiştirilebilmesi için sağlık ekibi seferber edilecek. Maç öncesine kadar futbolcularla tek tek ilgilenilecek ve morallerinin yüksek tutulabilmesi için dün olduğu gibi idmanlar taraftara açık yapılmaya çalışılacak.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:17

İLGİLİ HABERLER