Spor
  • 15.6.2010 15:52

LEWANDOWSKİ, F.BAHÇE'Yİ ŞOKE ETTİ

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın ısrarla istediği 21 yaşındaki Polonyalı golcü, Borussia Dortmund’a 4 senelik imza attı, hesapları bozdu

Fenerbahçe, Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın transfer listesindeki bir numaralı golcü adayı Robert Lewandowski’yi, Borussia Dortmund’a kaptırdı.
Alman kulübü uzun süredir peşinde olduğu 21 yaşındaki Polonyalı golcüye dün 4 yıllık resmi sözleşme imzalattı. Alman basını, Borussia Dortmund’un, Lewandowski’nin kulübü Lech Poznan’a 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini ileri sürdü.
Lewandowski’nin, Borussia Dortmund’u tercih etmesi Aykut Kocaman’ı adeta şoke etti. Golcü futbolcuyla bir süre önce Polonya Milli Takımı’nın, Avusturya’da yaptığı kamp sırasında yüz yüze görüşerek Fenerbahçe’ye gelmesi için her konunda ikna eden Kocaman’ın büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi.
Lewandowski’nin daha önce Borussia Dortmund’la el sıkışan menajerinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle Almanya’nın yolunu tuttuğu ifade edildi. Fenerbahçe’ye gelmeye hazır olan Polonyalı golcünün, menajerinin geri adım atmaması üzerine Borussia Dortmund ile anlaştığı vurgulandı.

MİLLİYET

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:55

İLGİLİ HABERLER