Spor
  • 25.6.2009 14:34

LİNCOLN YİNE ANTREMANDA YOK!

RASİM TURHAN-İSTANBUL

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, ısınma hareketleri ve tek pas çalışmasının ardından kondisyon çalışması yaptı. Sıcak havada yapılan antrenmanda futbolcular, verilen aralarda bol bol su içerek serinlemeye çalıştı.

Antrenmana henüz ülkesinden dönmeyen Brezilyalı futbolcu Lincoln ile izinli olan Kewell ve Gökhan Zan katılmazken, sakatlıkları bulunan Nonda, Linderoth ve Serkan Çalık tesislerde çalıştı. Fransa'nın Marsilya takımıyla transfer görüşmesinde bulunan tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin de çalışmada yer aldı.

Bu arada milli takımda bulundukları için izinli olan Arda, Ayhan, Milan Baros, Hakan Balta, Mehmet Topal ve Sabri de hazırlıklara başladı. Takımla birlikte sahaya inerek teknik heyetle tanışan futbolcular, daha sonra yeniden tesislere girerek, bir dizi sağlık kontrolünden geçti. Bu futbolcuların, öğleden sonra da Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi.

Öte yandan antrenmanı bir grup Sarı-kırmızılı taraftar da izledi. Teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdiler.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:40

İLGİLİ HABERLER