Spor
  • 25.6.2009 13:52

VOLKAN, F.BAHÇE YÖNETİCİSİNİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Taraflar birkaç gün önce kulüp binasında toplanmış, sonuç ise her zamanki gibi çıkmamıştı.. Milli kalecinin menajeri Erdinç Şehit’in dün VATAN’a yaptığı açıklama ise sarı-lacivertli camiadan deyim yerindeyse ‘esefle’ karşılandı.

‘BU DEVİRDE %150 ZAM MI?’

ŞEHİT’İN “Öyle bir hasta F.Bahçeli ki, sarı-lacivertli kulübün ismi geçince bile göz yaşını tutamaz” sözleri ve akabinde yaptığı “Volkan para konuşmadı. Sadece kendisine biçilecek değeri bekliyor. Değerini bulduğunda imza atacak” açıklaması ismi bizde saklı bir F.Bahçe yöneticisini çileden çıkardı:

“HOCAMIZ da, biz de Volkan’ın kalmasını istiyoruz ama bazı konular var ki gözardı edilemez. ’Para konuşmadım, bedelimi yönetim bildirsin’ diyorlar. Bizden istediği rakamı başkanımız da biliyor, tam 2.5 milyon Euro (5.5 milyon TL). Biz bu rakamı doğal olarak çok buluyoruz. Bu ekonomik şartlarda %150 zam isteyemez. Biz kendisine %60 gibi bir zam yaptık, 1.6 milyon Euro teklif ettik. Bu rakam da günümüze göre ciddi bir bedel. Deivid 1.2 milyon alırken, %60 zam yaptık.. Aynı şey..

‘HİÇ BU KADAR ZORLAMAZDI’

MENAJERİ de kendisi de her ortamda çok iyi bir F.Bahçeli olduğunu söylüyor. Öyleyse uzatmadan gelir atar imzayı, değerini de ‘her şeyi’ F.Bahçe belirler. Fakat şunu da söylemeliyim.. Bu imzaya kadar Volkan bizi hiç zormamamıştı, tebrik etmek lazım. Hiç zorluk çıkarmadan imzalar attı bize. Ama Kartalspor’dan geldiği günleri de unutmasın.

‘YA HATALARI?’


BONSERVİSİ elinde, iyi de kaleci olabilir.. Ama bonservisi elinde olması Avrupalı bir kulüple kesin anlaşacağı anlamına gelmez. Kendisi de biliyor ki, Türkiye’de sadece F.Bahçe ’ödeyeceğim’ dediği rakamları ödeyebilen kulüp, kendileri de çok iyi biliyor. Bizim verdiğimiz rakamları yurt dışında zaten alamazlar. Alsa bile çoğu vergilere gidiyor.

F.BAHÇE’DEN kimsenin büyük olmadığını herkes biliyor. Özellikle ayrılanlar bunu çok iyi anladı. Yaptığı hatalardan dolayı kaçırdığımız şampiyonluklar da var. Biz bunları konuşmuyoruz. Kesinlikle Daum, F.Bahçe’de kalmasını istedi. Biz de iyi bir F.Bahçeli olduğuna inandığımız Volkan’a her zaman sahip oluruz. Ancak şartları göz önünde bundurmak zorunda” dedi.

VOLKAN’LA görüşmeler sürerken, transferin bugün tamamlanıp, milli kalecinin pazartesi idmana çıkması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:40

İLGİLİ HABERLER