Spor
  • 1.4.2013 10:06

'Mourinho ikinci babam gibi'

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile karşılaşacak Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Marca'ya özel açıklamalarda bulundu. 

Sneijder ile yapılan röportaj şu şekilde;

Marca: Hayatın bir anda değişti.

Sneijder: Garip gözüküyor değil mi? Fakat futbol böyle bir şey. Şimdi Türkiye’de oynuyorum ve Real Madrid ile Jose Mourinho’nun karşısına çıkacağım. Bence harika.

Real Madrid’de mutlu anıların var mıydı?

Tabii ki. Burada çok arkadaşım var. Takımda harika anılarım oldu. Burada kötü anılarımın olması için hiçbir sebep yok. Çok iyi bir sezon geçirdim. Ligi kazandık. Futbol oynarken eğlendim. Sonrasında kişisel sıkıntılarım oldu ve kötü bir sezon geçirdim.

Bu sezonun ardından Inter’e gitmek zorunda kaldın.

Ve Avrupa Şampiyonu olduk. Futbol inişlerle çıkışların bir araya geldiği bir olay. Inter’e gittim ve Mourinho’yla iyi işler çıkardık. Benim için her şey iyi gitti.

Mourinho’nun iz bıraktığı oyunculardan birisin. Öyle değil mi?

Evet. O benim ikinci babam gibi.

Inter’deyken aranız nasıldı?

Mourinho güç kaynağıdır. Daha önce futbolda futbolcuların her şeyin odağında olduğunu, en önemli olanın futbolcu olduğunu düşünürdüm ama Mourinho’dan sonra artık teknik direktörler diyorum. Benim için çok özel bir insan. Teknik direktörlük olarak bir numara. Bana güven verdi. Onun zamanında daha önce hiç olmadığı kadar futbolumla mutlu oldu. O bir arkadaş.

Real Madrid’i mi, Mourinho’yu mu daha çok seviyorsun?

Mourinho.

Real Madrid eşleşmesiyle ilgili neler söyleyeceksin?

Hayal bile edemiyorum. Şampiyonlar Ligi Real Madrid için çok önemli. Ama bizim de neler hissettiğimizi tahmin bile edemezsiniz. Burada heyecan her zaman en üst düzeyde.

Galatasaray Real karşısında sürpriz yapabilir mi?

Santiago Bernabeu’ya bu duygularla gidiyoruz. İnanırsak bunu başarabiliriz. Çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Fakat iyi bir takımız. Takımıma inanıyorum. Güvenimizi kaybetmediğimiz sürece bir şeyler başarabiliriz.

Mourinho’nun Real Madrid’ine gol attığını hayal ediyor musun?

Keşke! Harika olurdu. Gol atarsam sevinmeyeceğimi söylemiyorum. Çünkü sevinirim. O an nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ama çok özel bir gol olacağı kesin.

Kaynak: Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:41

İLGİLİ HABERLER