Gündem
  • 3.5.2007 17:29

PARTİYİ KAPATMAYA HAYIR, İTTİFAKA EVET

ANKARA - DSP Başkanlık Kurulu, partinin kapatılması dışında, CHP çatısı altında seçime girmek dahil her türlü formülü görüşmeye hazır olduklarını açıkladı.
DSP Başkanlık Kurulu, Genel Başkan Zeki Sezer başkanlığında toplandı. Toplantının ardından yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın dün yaptığı çağrının her boyutuyla değerlendirildiği belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:
''DSP, Türkiye'nin tek adam-tek parti kazasına bir daha uğramaması için CHP Genel Başkanı'nın önerilerinin, yüz yüze yapılacak görüşmelerle gerçekçi ve sonuç alınır bir platformda ve acil olarak değerlendirilmesi gerektiğine inanmaktadır.
DSP'nin CHP ile birlikte seçime girmesinin önünde hiçbir engel yoktur. DSP'nin kapatılması dışında, CHP çatısı altında seçime girmek dahil her türlü formülü görüşmeye hazırız.
Halkın ve meydanlardan taşan kitlelerin özlemlerini gerçekleştirmek üzere, DSP ve CHP genel başkanlarının derhal bir araya gelerek, bu konudaki güç birliğinin ayrıntılarını görüşmeleri gerekmektedir.'' Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:32

İLGİLİ HABERLER