Spor
  • 20.10.2007 07:37

RONALDİNHO'YU NASIL DURDURUYORLARSA BENDE LİNCOLN'Ü DURDURUM

Ankaraspor’un tecrübeli patronu, Cimbom’a meydan okuyup, "G.Saray’a karşı kazanma şansımız % 50. Tüm eksiklerimize rağmen Ali Sami Yen’e korkarak gitmiyoruz. Ronaldinho’yu durduruyorlar, biz de Lincoln’ü durdurabiliriz" dedi.

SEZON başından bu yana Galatasaray’ın her maçını izleyen, 2 hafta önce de Ankaraspor’un başına geçen Hikmet Karaman iddialı konuşup, Cimbom’a meydan okudu. Ali Sami Yen Stadı’nda yarın kritik bir maça çıkacak olan Başkent ekibinin teknik patronu, G.Saray’ı önce yüceltti ardından da "G.Saray ve yıldızı Cassio Lincoln’den korkmuyorum" dedi. Karaman, olumsuzluklara rağmen Ali Sami Yen Stadı’nda puan kazanma şanslarının eşit olduğunu belirterek şöyle konuştu:

Ronaldinho’yu da durduruyorlar

"G.Saray’a karşı kazanma şansımız % 50. Yani iki tarafın da şansı eşit. Zaten her takım sahaya bana göre eşit şanslarla çıkar. Tüm eksiklerimize rağmen Ali Sami Yen’e korkarak gitmiyoruz. Ligin tek namağlup takımı G.Saray olabilir. Ancak bizle ilk kez oynuyorlar. Lincoln’den asla çekinmiyorum. Zaten korkarsanız asla başarılı olamazsınız. Ben hiçbir zaman korkak olmadım.

Lincoln sadece beğendiğim ve zevkle izlediğim bir oyuncu.
Sporcu rakibini bilmeli. Biz Lincoln’e saygı duyuyoruz. Ronaldinho da ilk yıllarda İspanya’da fırtına gibi esiyordu. Ancak son zamanlarda onu çözen takımlar kendisini durduruyor. Biz de Lincoln’ü sahada durdurabiliriz."

Teslim olmayacağız

Takım içinde birçok eksiklerinin bulunduğu belirten Karaman, "Ankaraspor’a geldiğimizden bu yana eksiklerle çalışıyoruz. Emre yok, Orhan Ak yok, stoperimiz Ramazan dahi yok. Yani savunma bloğumuz bu maçta neredeyse sahada olmayacak. Bunların hepsi düşündürücü. Ancak bu maç G.Saray kadar, bizim içinde çok önemli. G.Saray ligde ve UEFA’da yoluna iyi devam ediyor. Moralli bir takım. Bizim amacımız sahada kendimizi pahalıya satmak. Teslim olmaya niyetimizde yok. İstanbul’a puan için geliyoruz" dedi.

Futbolda dün yok

Karaman,
sezon başında G.Saray’dan ayrılan futbolcusu Necati Ateş için ise "Sadece bizim için değil, Türk Futbolu için önemli bir oyuncu. Tecrübeli bir silaha sahip olmak güzel. Saha içinde de bu gücünü göstermesi lazım. Çünkü futbolda dün yok. Geçmişteki başarıları kimseyi ilgilendirmez. Benim için de maçta onun yapacakları çok önemli" diye konuştu.

Sarı kırmızılı takımın şampiyonluğunu şimdiden garanti görenlere de seslenen Karaman, "G.Saray şu anda Türkiye Süper Ligi’nde en pozitif futbolu oynayan takım. Ancak F.Bahçe de bunu Avrupa’da sergiliyor. Kimse G.Saray rahatça ligi götürür yada garantiledi diye düşünmesin. Çünkü G.Saray’ın rakiplerinden uzaklaşması mümkün değil" ifadesi kullandı.

En iyisini yapacağım

Sezon başında Galatasaray’dan Ankaraspor’a kiralanan Necati Ateş ise "Şu anda Ankaraspor’dayım ve sözleşmem devam ediyor. Pazar günü (yarın) tüm gücümle G.Saray’a karşı mücadele edeceğim. Sahada en iyisini yapmaya çalışacağım. Ancak sezon sonunda her oyuncu gibi G.Saray’a dönmek istiyorum" dedi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER