Spor
  • 25.6.2012 13:30

Samet Aybaba resmi imzayı attı!..

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Samet Aybaba imza töreni sonrası basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü, Samet Aybaba için basın önünde imza töreni düzenledi. Teknik direktör Samet Aybaba imza törenine "Feda" tişörtü ile katıldı.

Törenin başında söz alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Samet Aybaba’yı cesaretinden dolayı tebrik ettiğini söyledi. Orman, Aybaba ile hiçbir ön şart konuşmadıklarını ifade ederken konu Beşiktaş olunca gerçek Beşiktaşlılar için gerisinin teferruat aldığını belirtti.

Beşiktaş'ı ayağa kaldırmak istiyoruz

Başkandan sonra söz alan Samet Aybaba ise söze “Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” diyerek başladı. Aybaba sözlerine şöyle devam etti: “Arkadaşlarım Recep ve Ulvi ile Beşiktaş’ı ayağa kaldırmak istiyoruz. Maddi imkansızlıklar bizim için engel değil. Oyuncu isimleri hiç önemli değil, sahada verdikleri önemli. Biz, bu değerleri geri kazandıracağız. Zirveye oynayan bir Beşiktaş yaratmak istiyoruz. Burada her şeyi Beşiktaş’a yakışacak şekilde yapacağız. Önemli olan budur."

“Küçülme olmayacak”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, artık transferde bütçelerini aşmayacaklarını belirtirken, önemli olanın yıldız transferler olmadığını söyledi. Samet Aybaba’nın genç ve dinamik bir takım kurma arzusunda olduğunu ifade eden Orman, kendilerinin de aynı fikirde olduğunu anlattı.

Gazetecilerden gelen bir soru üzerine ise Aybaba, Beşiktaş’ta küçülme olmayacağını ifade ettti. Yıldız gelmemesinin kötü bir durum olmadığını sözlerine ekleyen Aybaba şunları ifade etti: “Savaşan bir Beşiktaş kuracağız. Bunun adı küçülme değil, doğru yapılanma olacak. Mevcut takımda forma giyebilecek 7-8 futbolcumuz var. Başkanımız bizim arkamızda. Yapacağımız takıma herkes destek olsun, çünkü futbol oynamayı bilen ve Beşiktaş değerlerine sahip bir takım kuracağız. 12 tane altyapıdan oyuncu aldık. Bu isimler daha önce çok dışarıda kalmıştı. Onları yeniden takıma kazandıracağız. İskelet kadroyu bu isimlerden kurmak istiyoruz. Ama bu bir anda olacak bir şey değil. Hepsi zaman içinde olacak. Bu sene bir iki ismi katsak bile başarı. Çok uzun vadeli düşünüyoruz anlık değil.”
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:08

İLGİLİ HABERLER