Gündem
  • 26.2.2005 18:54

SARIGÜL: ''DÜN UZAN'A TETİKÇİLİK YAPAN ERZEN BUGÜN BAYKAL'A TETİKÇİLİK YAPIYOR''

BESNİ - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin 29 Ocak tarihinde yapılan olağanüstü kurultayında ''Bizans oyununa geldiklerini'' öne sürdü.
     Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde düzenlenen açık hava toplantısına katılan Sarıgül, ''O salonda halkın üzerine gelenlere en büyük cevabı vermek üzere Adıyaman'ın Besni İlçesi'ne geldik. Halk bizde, sokak bizde. Biz kurultayda yenilmedik, Bizans oyununa geldik. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, halktan korktuğu için kurultay salonun arka kapıdan girdi'' dedi.
     Kurultayda Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'e vurduğu için eleştirildiğini söyleyen Sarıgül, ''Bir dönem o başkan, Cem Uzan'a tetikçilik yapıyordu, şimdi o başkan Baykal'a tetikçilik yapıyor. Ben oraya eşimle, çocuğumla gittim, oturdum. Benim çoluğuma, çocuğuma laf söyleyene vururum'' şeklinde konuştu.
     CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın televizyonlardan kaçtığını, ancak yargıdan kaçamayacağını savunan Sarıgül, kendisiyle yargı önünde hesaplaşacağını kaydetti.
     Türkiye'nin bir kültür erozyonuna uğradığına savunan Sarıgül, televole kültürünün kaldırılıp, onun yerine Mevlana, Hacı Bektaş Veli ve Atatürk kültürünün getirilmesinin gerekli olduğunu kaydetti. Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:11

İLGİLİ HABERLER