Spor
  • 22.10.2009 00:00

'SERİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ!..'

Bekir, takım arkadaşı Stelian Kirita ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, başarının altında istikrarın yattığını, takımda yer alan tüm oyuncuların her an oynamaya hazır şekilde çalıştığını söyledi.

Takım içindeki arkadaşlığın üst düzeyde olmasının saha içinde ve dışında uyumu beraberinde getirdiğini dile getiren Bekir, ''Sonuçta biz profesyonel futbolcularız ve kimin oynayacağına hocamız karar veriyor. Ama kadroda yer alan tüm futbolcular her an oynayabilecekmiş gibi çalışıyor. Görev verildiğinde de elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz'' diye konuştu.

Bekir, Bursaspor'un son 4 haftayı 12 puanla kapadığının anımsatılarak, ''Bu sizin üzerinizde stres veya rehavet oluşturuyor mu?'' sorusuna, ''Biz takım olarak hep bir sonraki maçı düşünüyoruz. Biten maçları fazla düşünmemeye çalışıyoruz. İyi bir seri yakaladık. Amacımız galibiyet serisini sezon sonuna kadar sürdürmek'' yanıtını verdi.

Bir gazetecinin, ''Eğer bu hafta Galatasaray, Fenerbahçe'ye yenilir Bursaspor da kazanırsa 2. sıraya yükselecek. Bu konuda ne düşünüyorsun?'' sorusunu ise Bekir, ''Önce bizim maçımız oynanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını mutlak kazanmak zorundayız. Ondan sonra rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' diye cevapladı.

Bekir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin kontraatak futbolunu en iyi oynayan takımlarından biri olduğunu, gerekli önlemleri alacaklarını kaydetti.

Basın toplantısında oldukça neşeli olduğu gözlenen Rumen oyuncu Kirita da sakatlık ve hastalıklar yüzünden sezon başında takımla birlikte çalışamadığını, ancak antrenmanlarda çok çalışarak eksiklerini giderdiğini belirtti.

Bir gazetecinin, ''Taraftarlar bu hafta sonu oynanacak maçta gol atan ve sahanın en iyi oyuncusunu altınla ödüllendirecekmiş. Bu konuda ne düşünüyorsun'' sorusuna Kirita, esprili bir şekilde, ''O zaman hocamla konuşacağım bu maçta beni oynatsın'' yanıtını verdi.

Kirita, yakalanan başarının devamı için takım olarak çok çalıştıklarını vurgulayarak, ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak seriyi sürdüreceğiz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER