Spor
  • 28.11.2006 16:48

ŞİKE İDDİALARINA FUTBOL FEDERASYONUNDAN YENİ YANITLAR...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi Tahir Kıran, bazı gazetelerde yer alan "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ağzından kendisine TFF Başkanı Haluk Ulusoy ile barışması halinde Fenerbahçe Kulübü'nün şampiyonluğunun garanti olacağını söylediği ve Fenerbahçe Kulübü hakkında ithamlarda bulunan kişinin tarafından yönlendirildiği" iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi.


Tahir Kıran, yaptığı yazılı açıklamada, Aziz Yıldırım'ın ağzından kendisine Haluk Ulusoy ile barışması halinde Fenerbahçe Kulübü'nün şampiyonluğunun garanti olacağını söylediği ve Fenerbahçe Kulübü hakkında ithamlarda bulunan kişinin tarafından yönlendirildiği iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi. "Aziz Yıldırım'a iddia edildiği gibi bir beyanım olmamıştır" diyen Kıran, Aziz Yıldırım ile görüşmelerin tamamının tanıklar huzurunda gerçekleştiğini söyledi.


"Tanıklar beyanımı teyit edecektir" diyen Kıran, "İddiada bulunan kişiyi benim yönlendirdiğim iddiası ise sadece gerçek dışı değil aynı zamanda mantık dışıdır. TFF Yönetim Kurulu üyesi olarak tarafıma ulaşacak her türlü ihbarı sadece ilgili kurullara iletirim. Bu konuyla ilgili gerekli hukuki süreci başlatma hakkımı da şu an saklı tutacağım" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:54

İLGİLİ HABERLER