Spor
  • 28.11.2006 10:42

TİGANA'DAN BALABAN UYARISI!..

Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, Club Brugge’ün Hırvat golcüsünün çok tehlikeli olduğunu belirtirken, "Son maçta 4 gol attı. Onu kesinlikle boş bırakmayın" diyerek oyuncularını uyardı.

BEŞİKTAŞ, yarın akşam BJK İnönü Stadı’nda oynayacağı Club Brugge maçına büyük önem veriyor. UEFA Kupası’ndaki ilk 2 maçından puan çıkaramayan siyah beyazlılar, saha ve seyircisi önündeki bu karşılaşmadan mutlak galibiyet bekliyor. Ulvi Güveneroğlu’nun getirdiği maç kasetlerinden Belçikalı rakiplerini çözmeye çalışan teknik direktör Jean Tigana, "Rakibin çok tehkileli oyuncuları var.

Özellikle son oynanan Zulte Waregem maçında 4 gol atan Balaban’a dikkat edin" diyerek oyuncularını uyardı. Güveneroğlu’nun verdiği bilgiler doğrultusunda izlediği kasetlerden Club Brugge’ü analiz eden Franız hoca, oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Hücumda çoğalan bir ekiple oynayacağız. Nijeryalı Manasseh Ishiaku, Ganalı Salou İbrahim, Hırvat Balaban çok etkili oyuncular. Hatayı kesinlikle affetmiyorlar. Ayaklarına aldıkları her topu rakip kalede pozisyona sokuyorlar. Bu nedenle defansımızda çok ciddi olmalıyız. Yardımlaşmayı ön planda tutmalıyız. Bu oyuncuları durdurmalıyız. Takımın kaptanı Sven Vermant da dikkat edilmesi gereken bir başka oyuncu.

Gol makinesi

Son oynadıkları Zulte Waregem maçını 4-1 kazandılar ve gollerinin tamamını Hırvat forvetleri Balaban attı. Dikkatli olalım. Çünkü, bu maçın telafisi yok." Beşiktaş’ın Standart Liege’den transfer ettiği Hırvat kaleci Runje, Belçika liginde oynarken yakından tanıdığı Club Brugge hakkında bilgiler verirken, "Biz daha iyi bir takımız. Uzaktan şutlarla sonuca gideriz" diye konuştu. 

/İsmail ER, Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:54

İLGİLİ HABERLER