Gündem
  • 25.7.2009 10:02

TÜRKİYE KURTLAR SOFRASI...

Türkiye'deki siyasi arenayı 'Kurtlar sofrası'na benzeten Özdemir, Türkiye'de siyaset yapıp yapmayacağını da açıkladı. Belçika siyaset tarihinde ilk kez başörtülü milletvekili olma ünvanını elde eden Mahinur Özdemir, Türkiye'de siyaset yapmayacağını söyledi.

Brüksel Yerel Parlamentosu'na ilk başörtülü milletvekili olarak giren Mahinur Özdemir, Türkiye'de ilk kez Bugün TV'de Hakan Aygün'ün sunduğu Yuvarlak Masa programına katıldı.

ERDOĞAN TEBRİK ETTİ
Merkez Demokrat Hümanist Parti'den meclise giren Özdemir, Türkiye'nin AB'ye üyeliğine destek veren bir partiden olduğunu ancak üyeliğin dönem başkanı olan ülkenin tavrıyla doğrudan ilişkili olduğunu ifade etti. Milletvekili seçildiğinde Başbakan Erdoğan'ın kendisini aradığını belirten Özdemir, muhalefetin tebrik etmediğini söyledi.

Aygün'ün "İleride Türkiye'de de siyaset yapmayı düşünür müsünüz" sorusuna yanıt veren Özdemir, "Türkiye'de kesinlikle siyaset yapmayı düşünmüyorum. Türkiye'deki siyaset biraz oyun üzerine dönüyor. Türkiye'deki siyaset arenası 'Kurtlar Vadisi' gibi geliyor bana" dedi. "Hangi takımlısınız" şeklindeki soruya ise "Delikanlı kız renkli takım tutmaz dedik ve Beşiktaşlı olduk" şeklindeki esprili cevabı verdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER