Dünya
  • 1.4.2014 00:40

Ünlü atlet sevgilisini böyle öldürdü

Kana bulanmış bir kriket sopası, paspasın üzerinde bir silah ve merdivenlerin başındaki kan gölü... Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius'un 14 Şubat 2013'te sevgilisini öldürdüğü eve polisler geldiklerinde işte böyle bir manzarayla karşılaştılar.

Yeni ortaya çıkan bu fotoğraflarda, Pistorius'un sevgilisi Reeva Steenkamp'ı öldürdüğü villanın banyosu kana bulanmış bir halde, cinayet silahı ise oradaki paspasın üzerinde görülüyor.

Bir başka fotoğrafta ise merdivenlerin hemen başında ufak bir kan gölü oluştuğu hatta duvarlara da sıçradığı anlaşılıyor.

Olimpiyat şampiyonu atlet, kriket sopasıyla banyonun kapısını kırdığını daha sonra da sevgilisini yanlışlıkla öldürdüğünü söylüyor.

Pistorius'un 3 Mart'ta görülmeye başlayan cinayet davasında tanıkların dinlenmesinin geçtiğimiz hafta sona ermesi bekleniyordu ancak hakimlerden birinin aniden rahatsızlanması üzerine duruşmalar ertelendi. Pistorius, sevgilisini bilerek öldürdüğü sonucuna varılması durumunda 25 yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:25

İLGİLİ HABERLER