Spor
  • 10.8.2009 12:28

ÜSTÜNEL'İN BELEŞ FUTBOLCULARI GALATASARAY'I SIRTLADI

Fenerbahçe'nin 9 milyon Euro'ya aldığı Mehmet Topuz kulübede otururken, Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Leo Franco, Mustafa Sarp ve Gökhan Zan, Gaziantep'ten alınan 3 puana büyük katkıda bulundular.

Galatasaray, spor kamuoyuna tarafından transfer sezonunun en başarılı kulübü olarak gösterilirken, genç yönetici Haldun Üstünel'in Keita ve Elano gibi yıldızları Galatasaray'a kazandırması da günlerdir konuşuluyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Keita ve Elano'nun bonservislerindeki yüklü bedelleri 3 yıl vadeyle ödeyecek. Ancak Üstünel'in transferdeki asıl başarısı, bu iki yıldız oyuncu değil. Sarı-kırmızılı genç yönetici, Atletico Madrid'den Leo Franco'yu, Bursaspor'dan Mustefe Sarp'ı ve Beşiktaş'tan Gökhan Zan'ı bonservis bedeli ödemeden Galatasaray'a kazandırdı. Leo Franco, biri penaltıdan yediği iki golle hiç hatalı gözükmezken, ayrıca kritik kurtarışlarıyla galibiyette pay sahibi oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, başkan Aziz Yıldırım'ın büyük çaba göstererek ve üstelik bir Türk futbolcusu için 9 milyon Euro gibi rekor rakam harcayarak transfer ettiği Mehmet Topuz'u yedek kulübesinde oturtuyor. Galatasaray'ın Bursaspor'dan hiçbir bedel ödemeden transfer ettiği Mustafa Sarp, Gaziantepspor deplasmanında takımının ikinci golünü atarken, 90 dakika boyunca orta alanda gösterdiği yürekli mücadele takdir topladı.

Haldun Üstünel'in bir diğer bedava transferi Gökhan Zan ise, Servet ile her geçen gün uyumunu artırırken, o da arkadaşları gibi Gaziantepspor maçında formasını başarıyla terletti.

RIJKAARD : "LEO FRANCO, BANA VE DEFANSA GÜVEN VERİYOR"

Galatasaray'ın Arjantinli kalecisi Leo Franco'nun, iki Netanya ve Gaziantepspor maçında gösterdiği performans, teknik direktör Frank Rijkaard'ı da memnun etti. Hollandalı teknik adam, sarı kırmızılı yöneticilerle yaptığı sohbette, Leo Franco'nun performansından son derece memnun olduğunu belirtti ve Franco'nun savunma arkadaşlarına büyük güven hissettirdiğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER