Asayiş
  • 4.5.2023 12:28

Vahşetten saatler önce birlikte yemek yediler

Adana’da eşini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini öldürüp kayınbabasını yaralayan Özgür Durmuş tutuklandı. Zanlının cinayeti eşinin kendisini aldattığı için işlediği ileri sürüldü. Öte yandan 6 çocuk annesi kadının öldürülmeden saatler önce kocasıyla birlikte yemek yediği görüntüleri ortaya çıktı.Adana'da alkol aldıktan sonra eşinin, kayınvalidesinin, kayınbabasının ve kayınbiraderinin boğazını ekmek bıçağıyla kesen Özgür Durmuş (42) tutuklandı. 3 kişinin öldüğü 1 kişinin ağır yaralandığı vahşetin detayları ortaya çıktı. Katil zanlısı Durmuş'un cinayetleri eşi İptihel Baba'nın (29) kendisini aldattığı iddiası üzerine işlediği ileri sürüldü.

Ayrıca cinayetten saatler önce genç kadının otomobilde eşiyle müzik dinleyip yemek yediği görüntüleri de ortaya çıktı. Öte yandan Özgür Durmuş'un cinayeti işedikten sonra eşi, kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderinin görüntüsünü çektiği ve sosyal medya hesabında 'İhanetin cezası oğlum' diye not düşerek paylaştığı öğrenildi.

BIÇAK YAMULDU, YENİSİ ALDI

Olay, Seyhan ilçesi Barış Mahallesi'nde meydana geldi. Alkol bağımlısı Özgür Durmuş'un, şiddet uygulayıp, ilgilenmediği 6 çocuğu 'Sevgi Evleri'ne yerleştirildi. Olaydan saatler önce birlikte dışarı çıkan çift, otomobilde yemek yiyip müzik eşliğinde sohbet etmeye başladı. İddiaya göre; genç kadın çocuklarından 2'sinin, Özgür Durmuş'a ait olmadığını söyledi. Bu nedenle tartışan çift, yeniden eve döndü. Tartışmaya kayınpederi Muhammet Zeki Baba (60), kayınvalidesi İnaye Hellak (59) ve engelli kayınbiraderi Muhammet Baba (28) de karıştı. Duruma öfkelenen Özgür Durmuş, mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını kesip, çeşitli yerlerinden de yaraladı. Bıçağın yamulmasıyla mutfaktan yeni bir bıçak alan Durmuş, kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderinin de boğazını kesti.

Güncellenme Tarihi : 4.5.2023 12:29

İLGİLİ HABERLER