Gündem
  • 27.9.2004 00:34

VATANDAŞIN SORUSUNA KIZAN BAŞBAKAN ERDOĞAN CEM UZAN'A DOKUNDURDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye Belediyesi ziyareti sırasında kendisine "Mısır fiyatları ne olacak?" diyen bir vatandaşa kızarak, "Böyle ideolojik yaklaşımlarla bir yere varamazsınız" dedi.
     
     Bir dizi açılışta bulunmak üzere Osmaniye'ye gelen Erdoğan, Osmaniye Belediyesi ziyareti sırasında vatandaşlara hitap etti.
     
     Konuşmasında, işsizliğin azalacağından ve eğitim kalitesinin yükseleceğinden bahseden Erdoğan'a, alandaki bir vatandaş, "Mısır fiyatları ne olacak? Mısır fiyatları üç senedir aynı yerinde sayıyor" diye seslendi. Vatadaşa cevap veren Erdoğan, "Hangi partili olursan ol. Bu beni ilgilendirmiyor. Başını iki elinin arasına al. Ben geçen yıl cebimdeki parayla kaç ekmek alıyordum. Bu yıl kaç ekmek alıyorum. Git hesapla, hesabını evinde yap. Ondan sonra gel beni hesaba çek. Bu kadar açık konuşuyorum. Bu çok basit bir hesap. Bunu yap öyle gel. Öyle ideolojik yaklaşımlarla bir yere varamazsınız. Bu ülke böyle zaman kaybetti" diye yanıt verdi.
     
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan'a isim vermeden dokundurdu. Erdoğan, Türkiye'de eskiden hortumculara giden kaynakların kesildiğini ve bunların vatandaşa aktarıldığını belirterek, "Keçilerine, ördeklerine, mahzendeki şaraplarına varıncaya kadar satılıyor, size geliyor" dedi.
     
     Bu arada konuşmak isteyen başka bir vatandaş ise polis ve korumalar tarafından engellenerek, belediye binasına götürüldü. Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:59

İLGİLİ HABERLER