Spor
  • 1.6.2018 06:09

Ali Koç: Adaylık kararım aptalca bir karar

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, yaklaşan seçim öncesi ilginç bir açıklama yaptı. Koç, "Adaylık hayatımda verdiğim en aptalca bir karar olabilir" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de işlerin kötü gitmesiyle taraftarların kendisine teveccühlerinin arttığını dile getiren Ali Koç, "Belki bütün bunlara rağmen kovulacağım ama kendimi borçlu hissediyorum" dedi.

"FENERBAHÇE BÖYLE GİDEMEZ"

Haber Türk'te konuşan Koç, "Bu işlere hiç bulaşmasaydım dediniz mi?" sorusuna, "Hayır demedim ama bu akıllıca bir iş değil." cevabını verdi.

Sadakat duygusunun yüksek olduğunu söyleyen Koç, "2006 yılında kızım doğmadan 8-10 saat evvel Denizli'de kaçan şampiyonluk vardı. Sonra başkanımız beni aradı, yönetime girdim. 6 sene. 3 Temmuz çok zordu, Allah kimseye yaşatmasın. Fenerbahçe'de işler kötü gittikçe taraftarın bana teveccühü arttı. Fenerbahçe böyle gidemez, dedim." ifadelerini kullandı.

"VERDİĞİM EN APTALCA KARAR"

Tek endişesinin seçimi kazandıktan sonra nasıl layık olacağı konusunda olduğunu belirten Ali Koç, "Bu değişimi benden başka yapabilecek biri ortaya çıkmayabilirdi. Belki huzurum bozulacak. Belki yaşlanma sürecim hızlanacak. Belki maddi açıdan fedakarlık edeceğim. Belki bütün bunlara rağmen kovulacağım. Hayatımda verdiğim en aptalca karar olabilir. Artık ok yaydan çıktı. Ama diğer taraftan da kendimi borçlu hissediyorum. Sonuna kadar devam edeceğim. Kazanıp kazanmamak gibi bir endişem yok. Asıl endişem kazandıktan sonra nasıl layık olacağım konusunda."dedi.

ENSONHABER

Güncellenme Tarihi : 1.6.2018 12:47

İLGİLİ HABERLER