Spor
  • 30.11.2006 09:40

BEŞİKTAŞ'A ALMANYA'DA 1 PUAN YETİYOR

UEFA Kupası 2. tur B Grubu 4. hafta maçında Belçika temsilcisi Club Brugge’ü 2-1 yenen Beşiktaş, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Gruptaki 3. maçında ilk galibiyetini ve puanlarını alan siyah beyazlılar, 14 Aralık Perşembe günü Almanya’da Bayer Leverkusen ile yapılacak maçta alacağı beraberlikle bile gruptan çıkacak.

Galibiyette başrolü oynayan Ricardinho, "Ben yapacağımı biliyorum. Liderlik konumuna geçip, ekstra sorumluluk almam" dedi.

BURSASPOR
galibiyetinin ardından dün gece de Club Brugge önünde sahneye çıkan ve Beşiktaş’ı sırtlayan Ricardinho, "Galibiyet çok sevindirici" dedi. Sambacı, alınan üç puanın grupta kendilerine büyük avantaj getirdiğini öne sürerek şöyle konuştu:

Önemli bir adım attık

"Club Brugge ve Bayer Leverkusen’in üzerine çıkmak çok iyi. Sahada tam kapasiteyle görev yapmak istiyorum. Bazen rakipler, bazen de sakatlıklar önümde engel oluşturuyor. Gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attık. Şu anda iddialı konumdayız." Ricardinho, takım içinde liderliğe soyunup soyunmayacağına dair bir soruya ise şu cevabı verdi: "Ben sorumluluklarımı biliyorum. Liderlik konumuna geçip, ekstra sorumluluk alma niyetinde değilim. Ben ne yapacağımı biliyorum."


Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:52

İLGİLİ HABERLER