Spor
  • 28.3.2013 21:24

Beşiktaş'a Fethiye'de coşkulu karşılama...

BEŞİKTAŞ kafilesi Mersin İdmanyurdu maçı öncesi 3 günlük kamp için Muğla’nın Fethiye İlçesi’ne geldi.

Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasında 1 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Beşiktaş, Fethiye’de kampa girdi. Beşiktaş’ı Fethiye’ye gelişinde coşkulu taraftar gurubu karşıladı. Şehir girişinde yolu kapatan ve takımlarına sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, şehir merkezine kadar uzun bir konvoy oluşturdu. Taraftarlar şehir merkezinde de takım otobüsünün önünü kesti. Fethiye Kaymakamlığı önünde yüzlerce taraftar meşaleler ve tezahüratlarla Beşiktaşlı futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Zaman zaman arbedenin yaşandığı karşılama sırasında Beşiktaş kafilesi güçlükle konaklayacağı Ece Saray’a ulaştı.

Futbolcular otele yerleşirken dışarıda bekleyen taraftar topluluğunun tezahüratları devam etti.

BEŞİKTAŞ'A DALAMAN'DA YOĞUN İLGİ

MERSİN İdmanyurdu’yla pazartesi oynayacağı maça Fethiye’de yapacağı dört günlük kampla hazırlanacak Beşiktaş’ı, Dalaman Havalimanı’nda çok sayıda taraftar karşıladı.

Havalimanı’nda izdiham yaratan siyah beyazlılar, Teknik Direktör Samet Aybaba ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirebilmek ve imza alabilmek taraftarlar birbirleriyle yarıştı. Dalaman’dan otobüsle Fathiye’ye geçen Beşiktaş kafilesinde, sakatlıkları bulunan Sivok, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral’ın yanı sıra, Erkan Kaş, Hasan Türk, Muhammed Demirci, Mehmet Akyüz ile Sinan Kurumuş’un yer almadığı açıklandı.

Pazar gününe kadar Fethiye’de çalışmalarını sürdürecek Beşiktaş, 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Fethiyespor’la hazırlık karşılaşması oynamayı planladığı belirtildi.


 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:48

İLGİLİ HABERLER