Spor
  • 28.3.2013 22:07

Hakan Kutlu: Her maçımız final...

Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı Antalya'da 1 hafta kamp yaparak geçiren Mersin takımı, dün akşam kente döndü. Beşiktaş maçı hazırlıklarına Macit Özcan Spor Kompleksi'nde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde devam eden kırmızı lacivertliler, ısınma koşusunun ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Göreve geldikten sonra 8 günde 2 maç oynadıklarını ve dolayısıyla bu süreçte takımı çok iyi tanıma fırsatı bulamadığını belirten teknik direktör Hakan Kutlu, "Kampta oyuncularla birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Antalya kampı gerçekten çok olumlu geçti. Bundan sonraki Mersin İdmanyurdu'nun, bundan önceki Mersin İdmanyurdu'ndan çok daha farklı olacağını umut ediyorum. Çünkü hem kamptaki antrenmanlarda hem de son oynadığımız hazırlık maçında takımın görüntüsü bu yöndeydi. Çok olumlu geçti. İnşallah önümüzdeki maçlara yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

HER MAÇ FİNAL

Beşiktaş maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kutlu, "Beşiktaş'ta bu maçı kendi açısından galibiyetle kapatmak zorunda. Çünkü üst sıraları kovalıyor. Ama bizim için artık rakip kim olursa olsun fark etmiyor. Her maçımız final havasında geçecek. Önümüze kim gelirse gelsin yenmek, puan çıkarmak zorundayız. Çünkü ligin tamamlanmasına 8 hafta kaldı. Bu süreçte en az 6 galibiyet ya da 18 puan toplamamız lazım ki, ligde hayatımızı devam ettirebilelim. Artık biz kiminle oynarsak oynayalım her maça 3 puan gözüyle bakmamız lazım" diye konuştu.

Kutlu, kadro dışı kalan oyuncularla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı; "Kadro dışı kalan oyuncular, çalışma sistemimize uymayan oyunculardı bizim düşüncemizle. Yoksa her hangi bir problem yaratmadılar bize. Çok kalabalık bir oyuncu topluluğu vardı ve daha önce kurulmuş bir kadro bu. Biz de çalışacağımız oyuncuları kendimiz seçme özgürlüğüne sahibiz. Bu durumun takımı olumsuz şekilde etkileyeceğini düşünmüyorum."

Kutlu, takımda Josef Boum'un sakatlağının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:48

İLGİLİ HABERLER