Spor
  • 28.11.2006 13:29

BEŞİKTAŞ'IN ÇAY BAHÇESİ KAÇAK ÇIKTI, BELEDİYE YIKTI!..

İSTANBUL - Beşiktaş Spor Kulübü'nün Pendik'teki sosyal tesislerine ait olan, ancak kaçak olarak inşa edildiği tespit edilen çay bahçesi, belediye ekiplerince yıkıldı.


Pendik sahilde bulunan sosyal tesislerin hemen önüne yapılan çay bahçesine gelen Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı yıkım ekipleri, devlet arazisi üzerine yapıldığı tespit edilen inşaatı uzun süren çalışmanın ardından kullanılmaz hale getirdi. Tesisle ilgilenen ve aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olduğunu belirten Rüstem Çakıroğlu, "Burasının yapımı yaklaşık 2-3 ay sürdü. O zaman belediye ekipleri bize bir uyarıda bulunmadı.

Burası daha önceden Beşiktaş'ın üzerinde görünüyordu fakat daha sonra tapuda belediyenin üzerine geçmiş, bundan haberimiz yoktu. Burada sporcularımız ve aileleri oturup bir şeyler içerek vakit geçiriyordu. Şimdi bunun yerine 'özürlüler parkı yapılacak' deniliyor. Burada bir deprem olması durumunda denize sıfır bir yer ve özürlüler nasıl kaçacak onu merak ediyorum" diye konuştu.


Beşiktaş kürek takımının da bulunduğu sosyal tesislerin yıkımına tepki gösteren bir bayan ise, belediye amiriyle ilginç bir diyaloğa girdi. Yıkıma karşı olduğunu söyleyen bayan, belediye amirinin şapkasına eliyle vurarak tepki gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:54

İLGİLİ HABERLER