Gündem
  • 11.6.2018 14:47

Binbir surat Muharremİnce'nin gerçek yüzü ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandıktan sonra kendisine arkadaşlarının "hacı" dediğini söyleyip, sürekli "muhafazakar" görüntü vermeye çalışan CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin gerçek yüzü her geçen gün ortaya çıkmaya devam ediyor. İnce'nin 2009'da verdiği soru önergesi tipik CHP'nin 28 Şubat zihniyetini gözler önüne sererken, aynı zamanda meydanlarda nasıl bir yalanla propaganda yapıldığını da ortaya koydu.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin adayı olan Muharrem İnce'nin "muhazafakar" görünme oyunu fena bozuldu. Meydanlarda, sürekli dini söylemlerde bulunan, arada namaz pozları veren Muharrem İnce'nin tamamen milleti kandırmaya yönelik bir seçim stratejisi izlediği ortaya çıktı.

Arşivden çıkan belgeler, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının da gerçek zihniyetini ortaya koydu. Muharrem İnce'nin 14.09.2009'da verdiği soru önergesinde, "TRT ekibindeki bir kameramanın saçlarını kışlık bere ile kapattığı, bu kameramanın TRT'de türbanla çalıştığı yönünde basında çıkan haber ve fotoğraflar doğru mudur?" diye sorduğu ortaya çıktı. (Takvim)

Güncellenme Tarihi : 11.6.2018 14:56

İLGİLİ HABERLER