Spor
  • 11.2.2009 00:18

ÇARESİZ KALAN YILDIRIM 70'LİK DEDEYE SARILDI!..

İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisinden sonra Olimpiyat Stadında yaklaşık yarım saat takımın son durumunu değerlendiren Sarı-Lacivertli yöneticilerin, hem teknik direktör Aragones'i, hem de futbolcuları eleştirdikleri belirtilirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın da yöneticilerin bu eleştirilerine katıldığı ancak, istikrardan yana olduğunu belirterek, hoca değişikliğinin gündeme bile gelmeyeceğini vurguladığı ifade edildi.

Sarı-Lacivertlilerin kirizden çıkmak için bazı tedbirler almayı planladıkları, özellikle de teknik direktör Aragones ile futbolcular arasındaki dialogun oluşması yönünde adımlar atacakları belirtildi.

Fenerbahçeli yöneticilerin Milli oyuncuların İstanbul'a dönmesinin ardından takımla bir toplantı yapmayı düşündükleri ve sorunları aile içinde tartışmayı hedefledikleri ifade edildi.

Sarı-Lacivertliler günü dinlenerek geçirirken, sakatlığı nedeni ile uzun bir süredir takımdan ayrı kalan Brezilyalı futbolcu Edu'nun bir kaç gün içinde takımla çalışmalara katılacağı belirtildi.

Ancak Teknik Direktör Aragones'in tamemen iyileşse bile Edu'yu riske etmeyeceği, Hacettepe maçında Yasine görev verecegi ögrenildi.

Kart cezalısı olan Gökhan Gönül'ün yerinde ise Önder Turacı'nın forma giyeceği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:18

İLGİLİ HABERLER