Gündem
  • 30.3.2006 10:47

CENAZEDE İSYAN VARDI: OKULDA ÖLMEK İSTEMİYORUZ!

Sınıf arkadaşı tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen Sultanbeyli Anadolu Lisesi öğrencisi Şahin Açık, dün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Şahin'in arkadaşları, "Okullarda ölmek istemiyoruz" yazılı pankart taşıdı. Açık'ın (16) cenazesi dün ailesine teslim edildi. Tek evladını kaybetmenin acısını yaşayan anne Gülistan Açık, oğlunun tabutunu görünce fenalık geçirdi.

Acılı anne ve baba Salih Açık, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Hacı Ömer Camii'ne doğru yola çıkarılan cenazeye, Şahin Açık'ın okul arkadaşları da ellerinde çiçeklerle eşlik etti. Namazın ardından arkadaşlarının omuzlarında camiden çıkarılan cenaze mezarlığa götürüldü.

ARKADAŞLARI: TEDBİR ALINSIN

Şahin Açık’ın sınıf arkadaşı Gurbet İlbay, gözyaşları arasında şunları söyledi: “Okullardaki olayların önüne geçilsin. Bu olaylara bir çare bulunsun. Okul önünde yaşanan şiddete son vermek için yetkililer gerekli tedbirleri alsınlar" dedi. Şahin'i son yolculuğuna uğurlayan arkadaşları da "Okullarda ölmek istemiyoruz" yazılı bir pankart taşıdı. Öğrenciler, taşıdıkları pankartla son günlerde okullarda yaşanan olaylara tepki gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:42

İLGİLİ HABERLER