Spor
  • 29.11.2006 08:36

CİHAN OSKAY'IN BİNDİĞİ MERCEDES'İN GERÇEK SAHİBİ KİM?

Önceki gece Star ekranlarına yansıyan ve Cihan Oskay’ın bindiği Mercedes marka minibüsün FT Prodüksiyon ŞTİ’ye ait olduğu ortaya çıktı. Televole’yi hazırlayan FT Prodüksiyon’dan aracı Serhat Ulueren’in istediği bildirildi.

TÜM Türkiye, önceki gece Star TV’ye kilitlendi. Cihan Oskay’ın, Fenerbahçe’nin şike ve teşvik primi iddialarıyla gündemi sarstığı ve milyonların ilgiyle izlediği programın hemen başında, Star TV binasına Cihan Oskay’ın gelişi gösterildi. Oskay, 34 FT 655 plakalı Mercedes marka bir minibüsle binaya geldi. Özel bir şoför eşliğinde gelen ve Serhat Ulueren tarafından karşılanan Cihan Oskay, arabadan inip, TV binasına girdi. Oskay’ı TV binasına getiren aracın plakası ve araç sahibi merak konusu oldu. Ortaya ilginç iddialar atıldı.

HÜRRİYET, bu iddiaların ardında 34 FT 655 plakalı 2006 model Mercedes marka aracın kime ait olduğunu araştırdı. Araç, FT Prodüksiyon Şti’ye aitti. 2006 modeldi ve trafik kayıtlarına göre hiçbir trafik cezası ve kazası bulunmuyor. Araç, rehinliydi. Aracın sahibi olan FT Prodüksiyon Şti, daha önce Show TV ekranlarında da yayınlanan spor magazin programı Televole’nin yapımcılığını yapıyordu. Serhat Ulueren’in, Cihan Oskay’ı getirmesi için bu şirketin ortaklarından, magazin muhabiri Ferruh Taşdemir’den ricada bulunduğu, Taşdemir’in de bu ricayı kırmayarak aracı Oskay’a tahsis ettiği öğrenildi. Cihan Oskay’ın, gece programdan sonra Ferruh Taşdemir tarafından Acarkent’teki villaya götürüldüğü belirtildi.

/İsmail Er, Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:54

İLGİLİ HABERLER