Spor
  • 11.2.2009 00:34

GALATASARAY MAÇIN TEKRARINI İSTİYOR!..

Sivasspor maçında Ümit Karan'ın kırmızı kartına kural hatası gerekçesiye itiraz eden sarı kırmızılıların bu kez de Lincoln'ün ikinci sarı kartı gördüğü pozisyonda kural hatası oluştuğu gerekçesiyle maçın tekrarını isteyecekleri ifade edildi.

Yönetimin Lincoln'ün atıldığı pozisyon için görüntü destekli bir itiraz hazırladığı ve kapsamlı bir dosyayla başvuru yapılacağı belirtildi. yapılan yazılı açıklama nedeniyle disiplin kuruluna sevkedilen sarı kırmızılılar bu konuda da ''Bir kulübe bu kadar basit şeyler nedeniyle ceza verilmesi için sadece komik diyebiliriz'' diye konuştular.

Galatasaray taraftarları da takımlarının profesyonel futbol disiplin kurulana sevkedilmesini protesto etmek amacıyla futbol federasyonunun Levent'teki binasına çelenk koydular.

Galatasaray'da Kayserispor maçının ardından 1 günlük izin bugün sona ererken teknik direktör Skib be'nin oyuncularından yaşanan tüm olumsuzlukları unutmalarını istediği belirtildi.

Alman teknik adamın 'Artık hakem kararlarını ve kaybedilen puanları düşünmenizi istemiyorum. O maçla ilgili herşey geride kaldı. Şimdi önümüze bakma zamanı. 2 haftada 5 puan kaybettik artık kaybedilecek puanlara tahammülümüz yok. Şampiyonluk için bütün maçlarımızı kazanmalıyız'' diye konuştuğu ifade edildi.

Bu arada sarı kırmızılılarda sakatlıkları süren Hakan Balta ve Mehmet Topal için seferberlik ilan edildi. iki futbolcunun da haftasonuna yetiştirilmesine çalışıldığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:18

İLGİLİ HABERLER