Spor
  • 23.2.2008 02:55

GALATASARAY YÖNETİMİNDE DEPREM...

Galatasaray, mart ayında düzenlenecek Olağan Genel Kurul öncesinde kaynayan kazan gibi!.. Sarı-Kırmızılı yönetimde yaşandığı konuşulan büyük bölünme, Leverkusen maçı için gidilen Almanya'da su yüzüne çıktı. Adnan Polat ve Adnan Sezgin'le bir daha çalışmayı düşünmeyen Başkan Özhan Canaydın, Leverkusen maçını yönetimine alacağı Ünal Aysal'la birlikte izleyince ipler koptu. Bu duruma özellikle Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın çok sinirlendiği öğrenildi.

BİRÇOK TAŞ YERİNDEN OYNAYACAK
Bu gerginlik, karşılaşma sonrasında yenen yemekte de artarak sürdü. Canaydın, Ünal Aysal ve bir grup yönetici ile birlikte yemek yerken, Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in arkadaşlarıyla farklı bir masada oturması dikkatleri çekti. Canaydın ve Polat'ın yemek süresince hiç yan yana gelmediği ve konuşmadığı da gözlendi. Eğer bu tablo mart ayındaki kongreye kadar sürerse, Galatasaray'da birçok taşın yerinden oynayacağı konuşuluyor.

POLAT GİDERSE, KALLİ İSTİFA EDER
Yeniden aday olacak Canaydın'ın, Ünal Aysal'la birlikte Bülent Tulun'u da yönetimine alacağı belirtiliyor. Böyle bir durumda Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in büyük uğraşlarıyla göreve gelen Teknik Direktör Feldkamp'ın da istifa etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fakat bu durumdan takımın çok olumsuz etkileneceğini düşünen Canaydın'ın Kalli'yi sezon sonuna kadar kalması için ikna edeceği gelen haberler arasında.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:43

İLGİLİ HABERLER