Spor
  • 8.5.2023 00:17

Giresun’da saha bir anda karıştı!

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda konuk olduğu Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşayan sarı-lacivertliler, bu sonuçla birlikte 68 puana ulaştı. Maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Galatasaray ise yarın akşam Başakşehir ile karşılaşacak. Öte yandan Giresunspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte Çotanak Stadyumu bir anda karıştı. Futbolcular ve yedek kulübeleri birbirine girdi. İşte son dakika haberinin detayları…

MAÇ SONRASI ORTALIK KARIŞTI

Süper Lig'de oynanan Giresunspor - Fenerbahçe maçının ardından ev sahibi ekipten Fenerbahçe'ye flaş bir gönderme yapıldı.Giresunlu tribünler maçın 1-1 sona ermesinin ardından "Fener Ağlama" şeklinde tezahüratta bulundu.Maç sonrası statta çalınan "Fener Ağlama" şarkısı Fenerbahçeli oyuncuları çok sinirlendirdi.Soyunma odası koridorlarında iki takım oyuncuları ve teknik heyetleri arasında gerginlik yaşandı.

"İNŞALLAH BİR DAHA GİRESUN'DAN GEÇMEYİZ"

Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"Maç sonunda yaşananları herkes gördü. Gerçekten çok üzüldük, böyle bir şey yok. Biz, onları İstanbul'da çok güzel karşılıyoruz. Saçma müzikler açtılar. Bu Fenerbahçe düşmanlığı neden var bilmiyoruz.""Her rakip, bize düşman oluyor. Kaleci Ferhat abi çok severim kendisini ama bu kadar zamana oynanmaz. Alper aynı şekilde. Topun önüne atıyor kendini, bir şeyler yapıyor. Bunlar dışarıdan çok iğrenç gözüküyor."

Güncellenme Tarihi : 8.5.2023 02:39

İLGİLİ HABERLER