Spor
  • 22.10.2009 00:14

'GRUBUN EN İYİSİ GALATASARAY!..'

İSTANBUL - UEFA Avrupa Ligi (F) grubu karşılaşmasında yarın Galatasaray'ın rakibi olacak Dinamo Bükreş'te, teknik direktör Marin Ion, sarı-kırmızılı ekibi, grubun en iyi takımı olarak gösterdi.
Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına konuşan teknik direktör Marin Ion, ''Yarın grubun en iyi takımıyla karşılaşacağız. Bana göre Galatasaray grubun favorisi'' derken, geçmişte kazanılan önemli başarılarda Rumen oyuncuların da emeği olduğuna dikkati çekti.
Rumen teknik adam, Ali Sami Yen Stadı'ndaki atmosferin kendilerini etkileyecek bir faktör olacağına değinerek, ''İlk önce zihinsel olarak çok güçlü bir şekilde sahaya çıkmamız lazım, çünkü öyle bir sahada oynayacağız ki, taraftarların baskısı çok yüksek olacak. Tecrübeli isimlerimiz de var takımda. Biz, oynayacağımız futbolun zevkine varacağız. Sonuca yönelik oynamak isteyeceğiz'' ifadesini kullandı.
Marin Ion'un Galatasaray'la ilgili değerlendirmesi esnasında yaptığı ilginç espri dikkati çekti.
Sarı-kırmızılı ekiple ilgili, ''Çok pahalı bir takım. Çok güçlü bir ekip. Atakları çok hızlı. Çok teknikler'' demesinin ardından, arada ''Ama çok zayıf bir defansları'' var ifadesini kullanan Ion, daha sonra bu son sözünün ''espri'' olduğunu belirterek, ''Çünkü defans oyuncuları, milli takımın defans oyuncuları'' dedi.
Basın toplantısına, 2003 yılında Galatasaray forması giyen Gabriel Tamas da katılırken, Rumen oyuncu ''Kendimi evimde gibi hissediyorum'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER