Medya
  • 6.8.2007 13:21

GÜNEŞ GAZETESİ İLE VAKİT ARASINDA SAVAŞ KIZIŞTI!

Rıza Zelyut
Ne aslanı, uyuz it!

İşleri güçleri yalan dolan; hile hurda... Ağızlarından da pislik akıyor.
Her fırsatta işi getirip kadınların bacak arasına indirirler; yorumlarını oradan yaparlar.

Çünkü, kafaları küfürle doludur.
Dindar görünmekte kimseye de fırsat vermezler. Amma yüce Peygamberimiz bunları görse sopayla kovalar.
Din onlar için keselerini doldurma mesleğidir. Müslümanları kırıp geçiren Amerika'yı sevenleri severler. Emperyalist Amerikan askerlerini özgürlük savaşçısı gösteren siyasetçilere de yağ çekerler.
Ruhları, düşmanlık ipiyle dokunmuştur.
İnsanları, hedef gösterirler; öldürtürler; sıkışınca da ayak yalarlar.
Şimdi de kafayı Güneş Gazetesi'ne takmışlar.
Kimdir bunlar?
Vakit diye bir gerici gazete var. Bunun 'kerhaneci'liği seven bir yazarı, aslan havalarında Güneş'e saldırıyor.

KAÇAKLAR TAKIMI
Bu Vakit Gazetesi bir zamanlar Akit adı altında yayımlanıyordu. Bu küfürcü gericiler, Müslüman gözükmek amacıyla önlerine gelen Atatürkçü ve laik insanlara, hatta generallere gizli açık hakaret ediyorlardı. Mahkemeye verildiler. Ceza alacaklarını bildiklerinden adreslerini; hatta gazetenin ismini bile değiştirdiler.
Hem millete küfreden hem de kanundan kaçmak için her hileyi yapan bu adamlar, şu sıralar kendilerini en sıkı Müslüman gibi gösteriyor. Bazı Müslümanlar da bunları öyle zannediyor. Soruyorum: Böyle pespaye küfürler savurmak; sıkışınca hileye başvurup kaçmak, adını değiştirmek, Amerikancıları ve AB'cileri tutmak Müslümanlığa sığar mı? Ama bunların mezhebinde her şey helaldir ya; amaca ulaşmak için papaz elbisesi bile giyebilirler; kim bilebilir ki...

SAYFALARINA KAN SIÇRADI
Bu Vakitçiler; Türkiye'de gazeteyi, cinayete azmettirmek amacıyla bile kullanan tiplerdir. Bunların bu yönünü anlatacak bir sıfat bulamıyorum. Hatırlayınız; bu gazete Akit adını taşırken 13 Mayıs 1999'da Prof. Ahmet Taner Kışlalı'yı, laikliği savunan yazıları yüzünden; fotoğrafının üstüne çarpı (X) işareti atarak gerici terör örgütlerine hedef göstermişti. Bu olaydan 5 ay sonra da Prof. Kışlalı havaya uçurularak öldürülmüştü.
Kışkırtıcı Vakit; yine 2006 yılında, türbanın yasaklanması yolunda görüş bildiren Danıştay 5. Dairesi'nin üyelerini aynı biçimde 'İşte O Üyeler' diye katillere hedef seçmişti. Bu işaretten sonra Alparslan Arslan adlı bir fanatik Danıştay'ı basmış; yargıçları kurşuna dizmişti.
Şimdi de Güneş'i tehdit ediyorlar. Tarafsız, laik, Atatürkçü ve cumhuriyetten yana olduğumuz için... Amerika ve Avrupa Birliği'nin dayatmalarına hayır dediğimiz için... Halkın soyulmasına, yolsuzluklara, dinin ticarete araç yapılmasına karşı çıktığımız için.
Karanlık odakların kara yüzlü tipleri, arkalarına aldıkları emperyalist çevrelerin desteği ile esip gürlüyorlar. Hem de kendilerine aslan payesi vererek.
Hile hurda ile iş yapan, kaçak güreşen, insanları aldatan kişiye aslan değil, dese dese uyuz it der, halkımız.

TÜRKİYE SAHİPSİZ
Vakit adlı bu bozguncu gazete, Almanya'da da yayımlanıyordu. Alman hükümeti; bu gazeteyi Almanya'daki kurulu düzeni bozduğu gerekçesi ile yasakladı. Almanya'da; bir küçük azınlığa ulaşan bu gazetenin Almanya gibi sağlam bir devletin düzenini yıkamayacağı ortadadır. Gel gör ki Alman hükümeti, basın özgürlüğü adı altında bozgunculuk yapılmasına asla izin vermiyor.
Almanya'da yasaklanan bu gerici gazete ne acıdır ki Türkiye'de fesadına devam ediyor. Kimse de bunlara ne yapıyorsunuz, diyemiyor. Diyemiyor; çünkü; karanlık güçlerin büyük desteği ile bunlar yollarına devam ediyorlar.
***
Bu karanlık yolun yarasaları bilmeliler ki Güneş çalışanları, onlar gibi yüksek yerlerden gizli destek almıyorlar. Devletin hazinesini de fareler gibi tırtıklamıyorlar. Güneş'tekilerin yaşamları sade, olanakları sınırlıdır.
Kendilerini aslana benzeten ama uyuzdan tüyleri dökülmüş yaratıklara diyeceğim şudur:
Büyük dedeniz Osmanlı Padişahı Vahdettin de Kurtuluş Savaşı'nda bizim büyük dedemiz Mustafa Kemal'e karşı ordu çekmiş; milleti arkadan vurmuştu. Ama başaramadı, defoldu, gitti.
Diğer dedeniz, Osmanlı'nın şeyhülislamı Dürrizade Abdullah; 1920'de, Mustafa Kemal ve yakın arkadaşları için; 'Yakalanıp idam edilsinler!' diye fetva vermişti.
Bu dedelerinizin arkasında da şimdi sizin arkanızda durdukları gibi Batılı sömürgeciler duruyordu.
Ama başaramadılar; sizler de başaramayacaksınız...
Karanlıktan beslenen yarasalar! Hileniz, yalanınız, küfrünüz, tehdidiniz; kanlı aletleriniz Atatürkçülere sökmeyecektir.
Akit'i bozup siz Vakit yaptınız; Atatürkçüler de günü geldiğinde Vakit'i bozacaklardır.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:55

İLGİLİ HABERLER