Spor
  • 2.3.2005 00:09

HAGİ: ''EVİMİZE TUR ATLAMIŞ DÖNMEK MUTLULUK VERİCİ''

DİYARBAKIR - Galatasaray Teknik Direktörü George Hagi ise tur atlamanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.
     Takımda değişiklikler yapması gerektiğini ve yaptığını ifade eden Hagi, şunları söyledi:
     ''Deplasmanda kazanmak kolay değil. Birçok gol pozisyonuna girdik, fakat atamadık. Evimize tur atlamış olarak dönmek mutluluk verici. Bundan sonra Cumartesi günü oynayacağımız Beşiktaş maçını düşünüyoruz. Türkiye'de uzun süredir ilk defa Cumurtesi günü bir derby oynanacak. İyi bir maç olacağını düşünüyoruz. Kazanacağımız bir maçtır. Bizi anlayan çok az kişi var. Bu maçtan sonra da (Galatasaray iyi oynamadı) diyen olabilir. (5-0 olması gerekir) diyenler olabilir. Ama biz galip geldik ve tur atladık bu bizim için sevindiricidir.''
     Gazetecilerin Samsunspor maçından sonraki açıklamalarıyla ilgili sorusu üzerine Hagi, ''Samsunsporlu bir oyuncunun kırmızı kart görmesi gerekiyordu, hakem göstermedi. Şayet bu kırmızı kart gösterilmiş olsaydı, sonuç çok farklı olurdu. O maçı kaybettik. Bizim için çok önemli bir maçtı. Fakat biz yolumuza devam edeceğiz. Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Kötü oynadığımız zaman da bunu söylüyorum'' diye konuştu.
     Diyarbakırspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin ise istedikleri gölü bir türlü bulamadıklarını söyledi.
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:12

İLGİLİ HABERLER