Medya
  • 7.8.2007 11:48

İHA EKİBİ KÖPRÜDEN UÇTU

Muhabir-kameraman Türker Bektaş ile aracı kullanan Gökhan Atalay yaralandı.

Mamak'ta bir otomobilde hırsızlık zanlıları olduğu ihbarını alan emniyet güçleri, plakası tespit edilen aracı yakalamak için alarma geçti. Ters yöne girerek polisten kaçmaya çalışan şüphelilerin kullandığı otomobil Ankara-Samsun Yolu'ndan şehir merkezi istikametine kaçmaya devam etti.

Bunun üzerine polis ekipleri kamyon ve polis araçlarının da bulunduğu çeşitli araçlarla Kayaş Değirmendere Köprüsü mevkiinde barikat kurdu. Hırsızlık zanlılarının bulunduğu araç kurulan barikatı aşmayı başarırken peşinden

gelen ve İHA ekibini taşıyan 34 BU 9154 plakalı araç, barikatta bulunan araç ve polislere çarpmamak için yoldan çıktı. Bariyerlere çarptıktan sonra Değirmendere Köprüsü'nden aşağı uçan İHA ekibinin bulunduğu araç hurdaya dönerken, araçta bulunan Gökhan Atalay ve Türker Bektaş yaralandı. Yaralı gazeteciler olay yerine gelen ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Basın mensuplarının durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:54

İLGİLİ HABERLER