Gündem
  • 27.3.2006 14:48

İŞTE KAZADA YARALANAN ÖĞRETMENLERİN İSİMLERİ

ALPER TURGUT
ARDAHAN - Ardahan'da köy okulu öğretmenlerini taşıyan servis minibüsünün şarampole yuvarlanmasıyla meydana gelen kazada yaralı sayısı 17 oldu. Kaza sonucu yaralanan 1 sürücü ve 16 öğretmen Ardahan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Trafik kazası geçiren Ardahan Merkeze Bağlı Döşeli, Köprücük ve Samanbeyli köylerinin öğretmenlerinin isimleri belirlendi. Öğretmenler Salih Karakaya, Tuncer Yıldız, Nurcan Övünç, Birsen Bulga, Cem Akbaş, Esin Kaya, Hüseyin Şamil Güler, Fikret Yalçınkaya, Arzu Avcı, Canan Akçay, Neslihan Aydın, Gülcan Pehlivan, Gamze Söyler, Kader Öztürk, Demet Yıldırım ve Sevgi Önler isimli öğretmenlerle sürücü Güven Şit , Ardahan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Bu arada tedavi altına alınan öğretmen ve sürücünün yakınları hastaneye akın etti. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Vahdettin Alıca ve şube müdürleri, öğretmenleri ve sürücüyü ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Sabah saat 08.45 sıralarında Ardahan'dan görev yaptıkları Taşlıdere, Döşeli ve Samanbeyli köylerine giden öğretmenleri taşıyan Güven Şit yönetimindeki 75 M 0629 plakalı minibüs, Ardahan-Kars Karayolu'nun 4. kilometresinde Taşlıdere Köyü yakınlarında şarampole yuvarlanmıştı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:43

İLGİLİ HABERLER