Dünya
  • 23.4.2006 01:59

KENDİ KAFASINA 12 ÇİVİ ÇAKTI

ABD’nin Oregon Eyaleti’nde yaşayan bir adamın kafasının içinden boyları 2.5-5 cm arasında değişen tam 12 adet çivi çıkarıldı.

Adı açıklanmayan 33 yaşındaki adamın uyuşturucu maddelerin etkisi altındayken çivi tabancası ile kafasını çivilediği, yapılan ameliyat sonucunda da hepsi içeride olan tüm çivilerin başarılı bir şekilde çıkarıldığı ifade edildi. "Journal of Neurosurgery" dergisi, adamın, çivileri geçen yıl kafasına çaktığını yazdı.

Olaydan bir gün sonra hastaneye giden adamın kafasının içinde en az altı adet çivinin bulunduğu röntgenle belirlendi. Dergide yer alan fotoğraf, çivilerin boyunun 2,5 ile 5 cm arasında değiştiğine işaret ediyor. Adam, intihar teşebbüsünde bulunduğunu daha sonra itiraf etti. Çivilerin beyindeki ana damarlara yakın olduğu, ancak hiçbirine zarar vermediği ifade edildi. Ameliyatı yapan Nörolog Dr. Alexander West, bugüne kadar kafasına yabancı maddeler sıkan hiç kimsenin hayatta kaldığının görülmediğini söyledi. Adam, başarılı geçen ameliyattan sonra da bir süre psikolojik tedavi gördü.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:19

İLGİLİ HABERLER