Asayiş
  • 10.9.2004 04:20

KENDİSİNE EŞCİNSEL İLİŞKİ TEKLİF ETTİĞİNİ SÖYLEDİĞİ ADAMI 80 YERİNDEN BIÇAKLADI!..

MEHMET EMİN AVCI
VİYANA - Avusturya'nın Graz kentinde yaşayan Türk mülteci Abdurrahim P., himayesinde kaldığı Avusturyalı Bernd A.yı "eşcinsel ilişki teklif ettiği için" 80 yerinden bıçakladı.
Graz Şehir Mahkemesi'nde dün yapılan duruşmasında "bıçakla adam öldürmek" suçunu reddeden Abdurrahim P. (25), "Evinde kaldığı emekli Bernd A.yı (58) homoseksüel ilişki teklifleri nedeniyle kendisini korumak üzere bıçakla korkuttuğunu ve yaraladığını, ancak öldürmediğini" iddia etti.
Abdurrahim P.nin 2 yıl önce Avusturya'ya iltica ederek Katolik kilisesine bağlı Caritas mülteci kampında yaşamaya başladığı, ancak aşırı alkol ve uyumsuz davranışları nedeniyle kamptan çıkarıldığı
öğrenildi. Sigmund Freud Psikiyatri Kliniği'nde bir süre tedavi gören Abdurrahim P.nin, daha sonra Bernd A.nın evinde barınmaya başladığı belirtildi.
"Cinayetle" suçlanan Abdurrahim P. ise klinikte tedavi görürken Bernd A. ile tanıştığını ve mülteci kampından çıkarıldığı için evinde barınma teklifini kabul ettiğini söyledi. Abdurrahim P., "Beni sürekli taciz eden ve homoseksüel ilişki teklifinde bulunan Bernd A., mutfaktan aldığım bıçakla korkutmak isterken yaralanarak yere düştü. Olaydan sonra evden ayrılarak bir pansiyona gittim. Nasıl öldüğünü ve vücudundaki bıçak darbelerini bilmiyorum" dedi.
Polis ve bilirkişi tarafından hazırlanan raporda ise olay yerinde yapılan araştırmada Bernd A.nın vücudunda 80 bıçak darbesi saptandığı, maktulün sol elinin baş parmağının da kesilip ağzına sokulmuş vaziyette bulunduğu kaydedildi.
Hakim, duruşmanın bir gün ertelenmesine karar verdi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:54

İLGİLİ HABERLER