Spor
  • 10.2.2009 00:00

LİNCOLN: 'KIRMIZI KARTI HAKETMEDİM!..'

Sarı kırmızılılarda Kayserispor maçı öncesi ısınırken uyluk adalesinden sakatlanan Hakan Balta'nın haftasonu oynanacak Antalyaspor karşılaşmasına yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

Hakan'ın tedavisinin sürdüğü ancak ağrılarının devam ettiği vurgulandı. teknik direktör Skibbe'nin Bordeux maçı öncesi öncesi ağrıları tam olarak geçmeden Hakan'ı riske etmek istemediği ve Antalyaspor karşısında dinlendirebileceği öğrenildi.

Kayserispor maçının son dakikalarında sakatlanan Mehmet Topal'ın ayak bileğinde ödem oluştuğu belirtilirken tedavisinin beklenenden olumlu yanıt verdiği ve Cumartesi gününe kadar büyük bir olasılıkla hazır olacağı ifade edildi.

Meira'nın da tedavisinin sürdüğü belirtilirken Kayserispor maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Lincoln'ün karşılaşma sonrası takım arkadaşlarından ve teknik direktör Skibbe'den özür dilediği vurgulandı.

Brezilyalı futbolcunun ''Kırmızı kart hakedecek bir davranışta bulunduğumu düşünmüyorum ama yine de sizi yalnız bıraktığım için özür dilerim. Özellikle o kadar uzun bir aradan sonra bana güvenerek hiç tereddüt etmeden ilk 11'de bana şans veren hocamı mahçup ettim. Çok üzgünüm. Bu hatamı telafi edip kendimi affettirmek için elimden geleni yapacağım'' dediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:21

İLGİLİ HABERLER