Spor
  • 7.7.2018 00:07

Muslera'yı bunalıma sokan gol

Muslera'ya nazar değdi! Sosyal medya onu konuşuyor.

2018 Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasında Uruguay'ın kalesini koruyan Galatasaraylı Muslera, yaptığı hatayla Uruguay'ın yarı final umutlarının azalmasına sebep oldu. Turnuvada son derece başarılı performanslar gösteren ve grup aşamasında gol dahi yemeyen Muslera, Fransa karşısında ise Griezmann'ın üstüne gelen şutunu içeri çeldi. Bu hatayla 61. dakikada 2-0 geriye düşen Uruguay'ın tur umutları bitirdi..
2018 FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Uruguay ile Fransa karşı karşıya geliyor. İlk yarıda son anlara girilirken Fransa, Raphael Varane'ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti ve ilk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı.

Maçın 2. yarısında Fransa'da Antoine Griezmann, ceza sahası dışından bir şutla gol ararken Fernando Muslera, büyük bir hata yaptı.

Griezmann'ın şutunda topu çelmek isteyen Muslera, bunu başaramadı ve top Uruguaylı file bekçisinin ellerinden sekerek filelerle buluştu.

Muslera, yaptığı hata sonrasında büyük üzüntü yaşarken bu, Uruguaylı file bekçisinin, 2018 Dünya Kupası'nda yediği 3. gol oldu. Muslera, grup aşamasında kalesinde devleşmiş ve 3 maçta hiç gol yememişti.

Son 16 turunda Portekiz'le oynayan Uruguay'da başarılı file bekçisi, Beşiktaş'ta forma giyen Pepe'nin kafa vuruşuna engel olamamış ve ilk golünü yemişti.

Muslera'nın takım arkadaşı Jose Gimenez, gözyaşlarını tutamadı. Genç savunmacıyı Muslera ve Godin teselli etti.Muslera'ya maç sonunda Luis Suarez'den de destek geldi. Barcelonalı yıldız, karşılaşmanın bitiminde Muslera'nın yanına giderek tecrübeli file bekçisine sarıldı.

Galatasaray: "Evin ve taraftarın yeni zaferler için seni bekliyor Nando!

Desteğimiz hiç eksilmeyecek..."

Nihat Kahveci: Muslera, kredisi bitmeyen bir kaleci
"Takma kafanı Muslera; bütün Galatasaraylılar yolunu izliyor...Dön bir an önce baba evine!"
"Muslera'ya nazar ettiniz"
 

 

 

Güncellenme Tarihi : 7.7.2018 01:24

İLGİLİ HABERLER