Spor
  • 30.10.2011 13:37

ŞENER: "BURAK YOKSA GALİP GELMEYECEĞİZ KURALI YOK"

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON (İHA) - Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u son dakika da Halil Altıntop'un ayağından bulduğu golle mağlup eden Trabzonspor'da keyifler yerine geldi. Bordo-mavililer, son dakikada gelen galibiyetle CSKA Moskova maçı öncesi de büyük bir moral depolarken, aynı zamanda bu sezon ilk kez Burak Yılmaz'sız bir maç kazandı.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, rakipleri Gaziantepspor'un çok genç ve çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Trabzonspor da çok büyük bir takım. Çok emek verilerek kurulmuş pahalı bir takım. Her ne kadar fark edilmese de devler liginde mücadele eden bir takım. Son dakikada takımın gol atması normal netice de büyük bir takım. Trabzonspor'u konuşurken, yorum yaparken ve tartışırken ayrı bir yere koymak lazım" dedi.
Şener, "Takım, Burak olmadığı zaman galip olmayacak diye bir kural yok. O olmadı Halil Altıntop var. Bir oyuncu yok diye Trabzonspor Kulübü'nü kapatamam. Burak takımın en iyi oyuncularından biri. Takımın attığı 14 golün 11'ni o attı. Gaziantepspor maçı da Burak Yılmaz gibi bir oyuncunun maçıydı. Deplasman maçları tam Burak'ın istediği maçlar. Grip olduğu için oynayamadı" ifadesini kullandı.
Oyuncuların bazı takımlara karşı, karşısındakini biraz hafife alma ve küçük görme gibi bir hissine ulaştığını ifade eden Şener, ciddi aldıkları maçlarda çok iyi sonuçlar alabilecekleri bir kadroya sahip olduklarını belirtti.
Gaziantepspor maçının artık geride kaldığını belirten Şener, "Çarşamba günü CSKA Moskova ile çok önemli bir maç oynayacağız. Burak Yılmaz'ın cezası bitiyor ve o zamana kadar iyileşir diye düşünüyorum. Henrigue'de iyileşti durumu iyi. İstediğimiz bir sonuçla sahadan ayrılıp yolumuza şampiyonlar liginde de devam etmek istiyoruz. "dedi

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:42

İLGİLİ HABERLER