Spor
  • 30.10.2011 13:39

TRABZONSPOR'DAN 'ALTIN-GOL'

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON (İHA) - Halil, Gaziantepspor'a son dakikada attığı golle bordo-mavili takıma altın değerinde 3 puan kazandırırken kendisi de uzun bir aradan sonra gol atmanın sevincini yaşadı.
Sezon başında Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt takımından transfer ettiği Halil Altıntop, Spor Toto Süper Lig'de ilk golüyle tanıştı. Geçtiğimiz sezon Almanya, Bundesliga'da formasını giydiği takımda gol atma başarısı gösteremeyen Halil, Bundesliga'da en son golünü 8 Mayıs 2010'da Vfl Wolfsburg ile oynanan ve Eintracht Frankfurt'un 3-1 kaybettiği maçta 86 dakikada atmıştı. Söz konusu günden beri bulunduğu liglerde gol atma başarası gösteremeyen tecrübeli oyuncu Türkiye'de ilk golünü
Gaziantepspor'a attı.
Gaziantepspor karşısında elde ettikleri galibiyetin moral açısında çok önemli olduğunu belirten Halil, "Bizim için önemli olan 3 puandı. Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarından alınan beraberliklerin ardından bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Alınan sonuçlar Trabzonspor'a yakışmıyordu. Takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Her yerde gücüm yettiği kadar mücadele etmeyi gayret ediyorum" dedi.
"Golü kimin atığı önemli değil, önemli olan galibiyetti" diyen Halil Altıntop, "Uzun bir aradan sonra benim golle tanışmam moral açısından iyi oldu ama golü kimin attığı önemli değil önemli olan alınan 3 puandı. Umarım bu galibiyet güzel motivasyon verir ve hedeflerimize yavaş yavaş yaklaşırız" ifadelerini kullandı.
Gaziantepspor maçının artık geride kaldığını belirten Halin, "Çarşamba günü CSKA Moskova ile çok önemli bir maç oynayacağız. İlk maç çok kötüydü. Hak etmediğimiz bir skor vardı. Gruptan çıkmak istiyorsak evde 3 puan almalıyız. Sakatlık olmaz inşallah. Cezası biten Burak gibi önemli futbolcularımız bu maçta bir aksilik olmaz ise aramızda olacak. Sahada istediğimiz sonucu alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:42

İLGİLİ HABERLER