Spor
  • 29.11.2006 00:01

'TELEGOL YÜZÜNDEN BEŞ KURŞUN YEDİM!..'

Cihan Oskay'ın şike iddiaları sonrasında canlı yayında ancak ayrı kanallarda birbirlerine giren eski çalışma arkadaşları Serhat Ulueren ve Ahmet Çakar konuştu.

İşte Serhat Ulueren ve Ahmet Çakar'ın açıklamaları...

Star Spor Müdürü ve Telegol programı yapımcısı Serhat Ulueren; "Arkadaşlarla çalışıyoruz. Pazar günü yayın yapabiliriz. O programda Gürcan hariç hepsiyle ilgili elimde bilgiler var" diyerek Santra programı yorumcularına gönderme yaptı.
 
Ulueren "Ahmet Çakar'ın hakemliği dönemine ait mi bilgillere sahipsiniz?" sorusuna ise, "Ahmet Çakar dürüst bir hakemdi. Ben Çakar'la 5 yıl çalıştım. Adamın neler yapıp, neler yapmadığını bilmez miyim? Keza Ersin Düzen'le de 7 yıl çalıştım. Çeşitli bilgilere sahibim" dedi.
 
Ulueren, kendi programındaki bir konuğa başka kanalda yayın yapan Ahmet Çakar'ın sürekli hareket ettiğini belirterek "Kimse Telegol'ün üzerinden reyting yapamaz. Herkes kendi yemeğini yesin. Ben dünyada böyle birşey görmedim. Biz bugüne kadar hiç kimseye böyle bir hareket etmedik. Çok ayıp ettiler. Pazar günü yayında herşeyi yapabilirim" şeklinde konuştu...
 
AHMET ÇAKAR: "BEN BEŞ KURŞUN YEDİM, PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN"
 
Superpoligon Serhat Ulueren'den sonra Ahmet Çakar'a ulaştı. Çakar, "Ben Telegol yüzünden beş kurşun yedim" dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

"Serhat Ulueren benimle ilgili elinde ne varsa, belge ve bilgisiyle ortaya koysun, benim herşeyim açık. Reytinge ihtiyacım yok."
 
Telegol programını kendisinin yarattığını iddia eden Çakar, "Ben beş kurşun yedim. Vurulup Telegol'den ayrılmasaydım Serhat'ın ekran önüne çıkması hala çok güçtü. Ben açık açık söylüyorum, yamuk adamsam benimle ailece hala niye görüşüyor? Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın."
 
Çakar bir konuyla ilgili üzüntü duyduğunu da şöyle açıkladı:

"Üzüldüğüm bir nokta var,. Daha dün tanıdığı Cihan Oskay'a inanıyor da, 5 yıldır çalıştığı 'abi' dediği evine girip çıktığı adama inanmıyor. Üstelik ben 'Cihan Oskay'ın söyledikleri yalandır, benimki doğrudur' demedim ki. Ben sadece o adamla bundan iki ay önce yaşadıklarımı anlattım. Ama Serhat'tan ricam benle ilgili ne biliyorsa belgesiyle, bilgisiyle ortaya koymasıdır"

CANLI YAYINDA NELER YAŞANDI?

Star'da yayınlanan Telegol'de  bir dönem Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakınında bulunan restoran işletmecisi Cihan Oskay'ın itirafları ortalığı karıştırdı.
 
"Asrın şike skandalı" diye lanse edilen olayda itirafçı Cihan Oskay, Fenerbahçe'nin şampiyonluğuyla sonuçlanan 2000-2001 sezonunun son iki maçı olan Galatasaray- Trabzonspor ve Samsunspor- Fenerbahçe maçlarında Aziz Yıldırım'ın talimatıyla şike olayını organize etmek icin devreye girdiğini iddia ederek itiraflarda bulundu.
 
Bu itiraflar spor kamuoyuna bomba gibi düşerken yeni bir polemeğin de fitilini ateşledi.
 
Şike itirafçısı Cihan Oskay'ın Star'daki Telegol'de şike olaylarının detaylarını anlatırken, aynı saatlerde ATV'de yayınlanan spor programında Ahmet Çakar anlatılanların balon olduğunu, Cihan Oskay'ın yaklaşık 2 ay önce kendilerine geldiğini ve 10 bin dolar istediğini söylüyordu.
 
Ahmet Çakar'ın bu sözleri canlı yayın sırasında Serhat Ulueren'e aktarılınca ulueren köpürdü ve "önümüzdeki programda onların ipliğini pazara çıkaracağım" dedi.
 
Bu sözler bu kez ATV'de Ahmet Çakar'a iletilince o da "Madem Serhat öyle diyor. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Benim üstüne bir gelirlerse ben üç giderim" diye sert bir yanıt verdi.

/Superpoligon

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:54

İLGİLİ HABERLER