Spor
  • 21.5.2008 06:52

TERİM: 'AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA HEDEFLERİMİZ BÜYÜK!'

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Slovakya karşısında oynadıkları futboldan genel olarak memnun olduğunu söyleyerek, sakat oyuncuların da iyileşmesiyle daha iyi olacaklarını söyledi. Takım olarak her geçen gün daha iyi olacaklarını ifade eden Terim, "Hatalarımız var. Önemli oyuncularımızın sakatlıklarına ve kadromuzda ilk kez milli olan oyuncular olmasına rağmen iyi bir futbol sergiledik. Genel olarak oynadığımız futboldan memnunum. Bu kadar teknik bir maç
beklemiyordum, kondüsyona dayalı bir maç tahmin ediyordum. Takım içinde oyuncuların arasında rekabetin yanında sevgi ve dostluk da var. İkinci yarıda daha iyi oynadık. Oyuncular mutlu oldular ve bizi de mutlu ettiler. Yeni oyuncularımızdan öne çıkanlar oldu. Bu da milli takım için önemli" dedi.
Avrupa Şampiyonası'na katılan her takımın şampiyonluk şansının olduğunu ifade eden Terim, "Avrupa Şampiyonası'na katılan her ülkenin şampiyonluk şansı var, ancak bizim de inancımız var. Şampiyonada büyük hedeflerimiz var. 2004 Avrupa Şampiyonası'nda finalde Yunanistan'ın, Portekiz'i yeneceğini de kimse tahmin etmiyordu" ifadelerini kullandı.
Milli futbolcular Emre Güngör, Mehmet Topal, Hamit Altıntop ve Mevlüt ise, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Hazırlık maçı olmasına rağmen kazanmak istiyorduk. Takım olarak iyi bir futbol sergiledik. İnşallah performansımızı daha da yükselteceğiz. Avrupa Şampiyonası'nda final oynamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:03

İLGİLİ HABERLER